De Beste Yoga mat is Anti Slip en Sticky | Super Grip! | yogakledingonline.nl

Beste yoga mat anti slip en sticky

  • Geplaatst op
Beste yoga mat anti slip en sticky

Bestaat het echt? Die fantastische, duurzame, ultieme, ofwel de beste yoga mat waarop je alle yoga houdingen met zweet handen en voeten zonder wegglijden kan uitvoeren? Het antwoord is JA!

Er zijn zoveel yogamatten op de markt, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Vele matten producenten zijn van mening de beste techniek te hebben om de yoga matten sticky en super stroef te maken.

Toch lijdt dit regelmatig tot teleurstellingen. De anti slip yoga mat blijkt achteraf toch niet zo geweldig te zijn als gezegd werd. En dat is balen en natuurlijk zonde van je geld en het milieu.


De beste Yoga mat is anti slip en sticky

Wij zijn ervan overtuigd dat we voor heel veel yogi’s en yogini’s de aller beste yoga mat van dit moment hebben gevonden. De perfecte mat is sticky, anti slip, ook wel stroef genoemd, en biedt super goede grip in alle asana’s.

Een yogamat waar je, of je nu veel of weinig zweet, goed blijft staan op handen en/of voeten en niet wegglijdt. Lees hieronder onze review van dé allerbeste mat van 2018: de Liforme Yoga Matten.

De beste yogamat uit de test: de Liforme Yoga Mat Super Grip 4,2 mm

We hebben de afgelopen jaren vele matten uitgeprobeerd. En tijdens onze zoektocht kwamen we ook zeker yoga matjes tegen die best goed scoorden op anti slip en grip.

Toch bleven we altijd wat behouden om een mat aan te wijzen als het beste yogamatje, want wat voor de ene yoga beoefenaar geweldig is, is voor een ander niet wat hij of zij zoekt.

Lees hieronder meer over de Yogamatten van Liforme, zoals het materiaal, de beschikbare diktes en voor welke yoga-vorm deze yoga mat geschikt is.

 

Wat maakt deze anti-slip yoga mat zo bijzonder?


Om deze redenen is deze yogamat de beste keuze op her gebied van anti-slip.


Voor welke vorm Yoga is deze sticky yoga mat geschikt?


Is er ook een extra dunne sticky yogamat van Liforme?


Zeker! Voor bepaalde vormen van yoga kan een extra dunne yoga mat heel fijn zijn. Denk bijvoorbeeld aan zeer intensieve practices als Power Yoga, Ashtanga Yoga, Hot Yoga en Bikram Yoga. Ook als je bijvoorbeeld je yogamat mee wilt nemen op reis of altijd jouw eigen matje mee wilt nemen naar de studio, dan is een dunne mat handig.

De Yoga Travel Mat Super Grip van Liforme heeft een dikte van slechts 2mm en is licht in gewicht (ongeveer 1,7 kg). Bij elke mat van dit merk wordt een handige basic yogatas geleverd, ideaal dus. Je kunt de reis yogamat overal mee naar te nemen.


Waarvan en hoe worden de Liforme Yogamatten gemaakt?


De Liforme Yogamatten worden gemaakt van een mix van natuurlijk rubber en eco-polyurethane. Eco-wat?! Ja, dat moesten wij ook even opzoeken.

De matten zijn vrij van giftige stoffen, zoals PVC en toxische kleurstoffen.

Waarom een goede anti slip yogamat kopen?

 

Hoe kun je nog meer de grip op de yogamat verbeteren?

Naast een goede yoga mat zijn er nog meer manieren om de grip op jouw mat te verbeteren. Hieronder een aantal tips die ervoor zorgen dat je meer houvast hebt op de mat.

Regelmatig je Yoga mat schoonmaken

 

Een yogahanddoek of Yoga towel gebruiken

 

Handen en voeten goed plaatsen op je yogamatje

 

Geen handcrème voor de yogales gebruiken

 

Draag de juiste yoga kleding om zweten te reduceren

Het is iets waar je niet snel bij stil staat, maar de juiste yogakleding dragen

 

Tot slot: waar kun je deze beste yogamat kopen?

We zijn heel blij dat we Liforme yoga matten in onze online yogawinkel mogen aanbieden. Nu kunnen we eindelijk de beste yoga mat aanbieden aan elke beginnende en gevorderde yogaliefhebber. Klik hier om jouw Liforme yogamat te bestellen.

Wil je graag advies? Weet je niet precies of de mat ook voor jouw yogavorm de beste keuze is? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Namasté, Rosa van Yogakledingonline.nl

/>
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »