Anjali | yogakledingonline.nl
6 Producten
Anjali maakt active wear voor vrouwen en mannen. Hun yoga- en sportkleding is ideaal voor de mensen met een actieve levensstijl. Het doel: yoga kleding maken waarin je kan leven, trainen, reizen en ontspannen. De yoga kleding kan gedragen worden waar je ook bent. Naast je yogales of zweterige training, kan je het ook dragen tijdens je lunch. Ongeacht je planning, de items van Anjali sluiten er perfect op aan. 
 
De stoffen van de Anjali active wear voelen goed aan op de huid en zijn lekker zacht. Hun zachte performance stof ademt goed en droogt snel. Hierdoor zijn de comfy yoga items overal te dragen. De stoffen zijn eco-friendly. De yoga kleding is dus niet alleen hip en praktisch, maar ook goed voor het milieu!
 
Naast de zachte stoffen streeft Anjali naar de ideale pasvorm. Hun yoga- en sportkleding moet een verlengstuk zijn van jou. Als je zelf vergeet dat je hun yoga kleding draagt, hebben zij hun doel bereikt. 
 
Wat ook bijzonder is aan de yoga kleding van Anjali, is het feit dat ze geen logo's op de kleding plakken. Volgens het merk weet je zelf wat en wie je draagt, dus dat hoeft niet op de kleding zelf te staan. Aan de binnenkant zit alleen een verwijderbaar hanglabel met een logo en maattabel. That's all!
 
 
 
Lees meer
Lees minder
/>
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »