Yoga Gift Guide: Wat geef jij met kerst? | Yogakledingonline.nl | yogakledingonline.nl

GIFT GUIDE: WAT GEEF JIJ MET KERST?

  • Geplaatst op
  • Door Franziska Mueller
GIFT GUIDE: WAT GEEF JIJ MET KERST?

Wat geef jij met kerst aan je liefste mensen? In onze Gift Guide kun je wat inspiratie opdoen.

Gift Guide: Wat geef jij met kerst?

Dit jaar zien de feestdagen er anders uit dan we gewend zijn. Een goed moment om een mooi cadeau te geven, dat met extra veel liefde en aandacht is gekozen. Wat geef jij met kerst aan je liefste mensen? In onze Gift Guide kun je wat inspiratie opdoen.

 

Geef comfort

Let’s be real, we hebben allemaal een heftig jaar achter de rug. Tijd voor extra comfort! In onze Homewear categorie vindt je alles wat je nodig hebt om het jaar helemaal comfy & cosy af te sluiten: van wijde broeken tot heerlijk zachte shirts, deze lockdown loungewear is er voor je. Bonus tip voor extra comfort: de zachte dekentjes van Half Moon. Voor de yoga, maar ook lekker op de bank.

 

Geef kracht

Een pittige training kost moeite, maar geeft ook veel kracht. Gelukkig vindt je bij Yogakledingonline ook prachtige kleding die goed geschikt is voor een intense Power Yoga les, Pilates, of een sweaty workout in de sportschool. Röhnisch is onze Number 1 keuze als het om Active Wear gaat. Voor mannen zijn de shirts van Renegade Guru een echte aanrader.

 

Geef houvast

Letterlijk. Een anti-slip mat van hoge kwaliteit is het perfecte cadeau voor iedereen die wat meer grip nodig heeft. Zo’n mat trekt je yoga practice namelijk naar een hoger niveau, en dat geeft meer zelfvertrouwen in het dagelijkse leven. Een mooier cadeau kun je bijna niet geven. Hier geven we je tips hoe je de juiste yoga mat kiest.

 

Geef ontspanning

De feestdagen kunnen voor veel mensen nog wel stressvol zijn. Maar dat is nergens voor nodig, als je ze de juiste tools in handen geeft. We geven je hier een aantal tips voor extra mindfulness. Een meditatie kussen is een heerlijke uitnodiging om even op pauze te drukken als je dat nodig hebt. Voor ultieme ontspanning raden wij de oogkussens aan, met een zacht lavendel geurtje. Lekker wegdromen in Savasana!

 

Geef steun

Laat de mensen om je heen weten dat je er voor ze bent. Soms hebben we gewoon wat extra steun nodig, in het leven én in de yoga les. Op dat soort momenten is een mooie yoga blok ideaal: klein en handig, maar met grote impact. Dan lijken de moeilijkste poses ineens een stuk haalbaarder.

 

Geef vrije keuze

Wil jij nou iemand het perfecte cadeau geven, maar weet je niet zeker wat diegene nodig heeft? Geef een gift card van Yogakledingonline! Zo heeft ze een hele winkel vol mooie yogakleding en accessoires om uit te kiezen. Dat is pas vrijheid.

 

Hoe de feestdagen er dit jaar ook uitzien voor jou, we wensen je het allerbeste voor het eind van het jaar. Geniet van de feestdagen, wees lief en zorg goed voor elkaar.

/>
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »