Top

Yogi Tea

yogi-tea-kopen-online Yogi Tea

Bij YogaKledingOnline.nl kun je natuurlijk heerlijke Yogi Tea kopen. We hebben een selectie gemaakt van de best lopende smaken thee van dit mooie merk. Lees hieronder meer over Yogi Tea.

De filosofie van YOGI TEA®

De producten van YOGI TEA® worden zeer bewust gemaakt, met vakkundig samengestelde ingrediënten. Hun filosofie stamt uit de Ayurveda, waarin zintuiglijk genot samenkomt met een uitgebalanceerde benadering van algeheel welbevinden.
 

''YOGI TEA® wil de beste ingrediënten bieden en tegelijkertijd de natuurlijke hulpbronnen van de aarde beschermen. De kruiden en specerijen die wij in onze melanges gebruiken, worden waar mogelijk in gecontroleerde biologische omgevingen geteeld. Op dit moment kunnen we al onze 70 kruiden en specerijen 100% biologisch telen en volledig natuurlijke producten bieden. Daar zijn we trots op. Biologische landbouw heeft diverse voordelen voor zowel de consument en de boer als het milieu. In deze vorm van landbouw wordt voor het voeden van de bodem uitgegaan van de cycli van de natuur zelf. Een rijke bodem zorgt voor sterke, ziektebestendige gewassen, zodat kunstmest en bestrijdingsmiddelen niet nodig zijn. Dit geeft de boeren een gezonde werkomgeving. Biologische landbouwtechnieken zorgen er ook voor dat de bovenlaag van de bodem intact blijft, dat er minder chemicaliën in het oppervlakte- en grondwater terechtkomen en bovenal dat de consument voedingsmiddelen krijgt aangeboden die natuurlijk en in principe vrij van chemicaliën zijn. Wij blijven ons inzetten voor de gezondheid van onze klanten en we staan volledig achter ons principe: wij willen hoogwaardige natuurlijke producten maken. Wij geloven dat het enorme succes van YOGI TEA® te danken is aan de strenge normen die we hanteren en de biologische ingrediënten die we in onze melanges gebruiken.''
 

Wat is er zo bijzonder aan de producten van YOGI TEA® en waarom zijn ze anders dan vergelijkbare producten op de markt?

YOGI TEA® is sinds al de jaren zeventig de onnavolgbare pionier in de branche van specerijenthee en zet met zijn innovatieve concepten en ongewone smaken tot op de dag van vandaag de toon in de theemarkt. De unieke combinaties van ongeveer 70 verschillende ingrediënten geven de melanges van YOGI TEA® hun bijzondere smaak.

Met 41 verschillende melanges biedt YOGI TEA® een zeer ruim assortiment aan smaken voor elke gelegenheid.

De producten van YOGI TEA® vinden hun basis in de oude traditie van de Ayurveda, die zijn aangepast aan de specifieke behoeften en verwachtingen die mensen in de hedendaagse maatschappij hebben. YOGI TEA® gebruikt uitsluitend hoogwaardige ingrediënten. Alle grondstoffen worden tijdens het verwerkingsproces herhaaldelijk getest op smaak, uiterlijk en zuiverheid en worden bovendien ook getest door een extern, onafhankelijk laboratorium.

YOGI TEA® maakt gebruik van biologische ingrediënten die worden geteeld in gecontroleerde biologische omgevingen en zijn voorzien van de internationale keurmerken IMO (D), SKAL (NL), KRAV (S), Debio (N), Soil Association (UK) en AB (F).
 

Welke verschillende bereidingswijzen zijn er (watertemperatuur, trektijd)?

Temperatuur: over het algemeen worden alle varianten van YOGI TEA® bereid met kokend water (100°C). De enige uitzondering op deze regel wordt gevormd door de groene theesoorten, die worden gezet met water met een temperatuur van 80°C zodat ze geen bittere smaak ontwikkelen (zie bereidingsinstructies). U verkrijgt een watertemperatuur van 80°C door het water te koken en vervolgens zonder deksel ongeveer 10 minuten te laten afkoelen.

Trektijd: groene thee moet ongeveer 2 à 3 minuten trekken; voor alle andere theesoorten geldt een trektijd van 4 à 7 minuten (zie tabel). Algemeen geldt: hoe langer de thee trekt, des te voller en intenser de smaak wordt. Dit komt doordat de natuurlijke bestanddelen van de specerijen pas na een bepaalde tijd vrijkomen. Daarom kunt u de YOGI TEA® melanges (behalve groene thee!) naar smaak ook langer laten trekken dan de aanbevolen tijd die op het pakje staat.


Yogi tea bestellen

Bij YogaKledingOnline drinken we graag yogithee. We genieten er ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds van. Houd jij ook van yogi tea na een yogales of om te ontspannen tijdens andere momenten van de dag? We hebben een uitgebreide selectie met yogi thee online staan in onze webshop. Yogi thee kopen doe je snel en gemakkelijk bij YogaKledingOnline.nl.


Leuk om te weten!
Aan elk zakje Yogi Tea hangt een labeltje met een prachtige inspirerende spreuk.