Yogatas | yogakledingonline.nl
0 Producten

Iedereen die graag gebruik maakt van eigen yoga kleding en yoga accessoires tijdens een yoga les zal deze van huis moeten meenemen. Als je veel spullen hebt is dat niet altijd makkelijk. Het is dan erg handig om gebruik te maken van een yogatas omdat deze is ontworpen om een yoga mat en andere spullen makkelijk mee te kunnen nemen. Allemaal losse spullen meedragen is haast niet te doen en als het regent is alles direct nat. Het is dan ook echt aan te raden om gebruik te maken van een yogatas. Lees verder en ontdek meer over de verschillende opties die wij aanbieden en over het bestellen vanuit ons assortiment. Je zal snel zien hoe divers ons assortiment is en hoeveel voordelen het hebben van een dergelijke tas heeft.

Een yogatas voor veel gemak

Het hebben van een tas die speciaal ontworpen is voor het meenemen van yoga accessoires is erg handig. Veel tassen hebben niet de ruimte voor het meenemen van een yoga mat waardoor je alsnog met een losse mat onder je arm zal rondlopen. Een yogatas is langwerpig waardoor de mat perfect past en hij laat daarnaast ook ruimte over voor andere spullen. Denk hierbij aan een yoga blok, een fles met cleaner of een drinkfles. Doordat alles erin past heb je jouw handen vrij onderweg en kun je bijvoorbeeld op de fiets naar de yogales. Het mag dus wel gezegd worden dat het gebruik van een yogatas veel voordelen oplevert.

Verschillende maten verkrijgbaar

Wij hebben in ons assortiment verschillende tassen in allerlei maten. Welke je nodig hebt ligt er helemaal aan hoeveel spullen je meeneemt. Als je alleen een yoga mat en een fles water meeneemt is een klein formaat al goed. Wanneer je ook een yoga blok, riem en yoga mat cleaner mee wilt nemen dan heb je meer baat bij een grotere yoga tas. Dan voorkom je namelijk dat je alsnog spullen los mee moet dragen. Bij ons overzicht met producten staat op de afbeelding wat er allemaal in de tas past zodat het kiezen van de juiste maat makkelijker is.

Gebruik maken van een yoga mat houder

Als je liever geen hele tas wilt gebruiken of als je echt alleen een yoga mat mee hoeft te nemen dan kan een yoga mat houder alleen al genoeg zijn. Dit is een soort riem welke je om de mat heen bindt. Hierdoor blijft deze netjes opgerold tijdens het vervoeren. De houder heeft een handvat waardoor je deze makkelijk om je schouder kunt doen om hem mee te nemen. Dit systeem werkt met klittenband en is erg makkelijk te gebruiken. Hiermee kun je een mat vervoeren die opgerold maximaal 20 cm in diameter is. Lees voor de aanschaf de omschrijving omdat het per product net iets kan verschillen

Bestel jouw yogatas online

Online bestellen is tegenwoordig makkelijker als ooit eerder. Je hoeft geen winkels meer af te zoeken naar het product wat je wilt om er daar achter te komen dat het uitverkocht is. Als je vandaag bij ons besteld voor 23:30 uur ontvang je de bestelling de volgende dag al. Hierdoor kun je de yogatas al snel in gebruik nemen. Bij elk product staat een duidelijke omschrijving en een afbeelding zodat je precies weet wat je besteld. Als de maat na het ontvangen niet goed blijkt te zijn kun je het product gratis retour sturen. Wij bieden een ruim assortiment met erg mooie producten aan welke ecologisch zijn en vanuit eerlijke handel komen. Voor het grootste gemak bestel je jouw prachtige yogatas bij Yogakleding Online.

Lees meer
Lees minder