Yoga Design Lab | Unieke yoga matten | Yogakleding Online | yogakledingonline.nl
1 Product

Eco friendly yoga matten met hippe designs

Yoga Design Lab is hét yoga merk voor hippe en kleurrijke yoga matten. Het merk biedt eco-friendly yoga matten en andere accessoires aan. Ze streven naar een combinatie van innovatieve ontwerpen, goede kwaliteit en duurzaamheid. Dit vanuit de gedachtegang dat functionele producten ook esthetisch mooi horen te zijn en niet altijd effen gekleurd. Hun yoga artikelen bestaan stuk voor stuk uit unieke designs, waarmee je zeker weten opvalt tijdens je yoga class. De vrolijke ontwerpen zorgen ervoor dat je kan genieten van een stijlvolle yoga mat, terwijl je bijdraagt aan een schoner milieu. 

Duurzame en unieke yoga accessoires

Het trendy yoga merk werkt volgens het motto 'Live Beautiful', doelend op hun unieke aanpak. Ze mengen fashion-forward designs met innovatieve functionaliteit en milieubewustzijn. Ze hopen een betere wereld te creëren voor de volgende generaties. Dit doen ze door hun ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden en yoga matten aan te bieden die beter zijn voor de aarde.

Yoga matten van gerecyclede materialen

De Combo yoga matten van dit hippe yoga merk worden bijvoorbeeld gemaakt van herbruikte plastic flessen. Zo dragen ze bij aan het weghouden van plastic uit de oceanen en stortplaatsen. Hiermee hebben ze al meer dan 860.000 plastic flessen herbruikt. Dit gerecyclede PET biedt daarnaast heel veel grip en zachtheid. Je yogamat is dus niet alleen duurzaam, maar ook nog eens super handig! 

De toepassing van natuurlijk boomrubber in yogamatten

Daarnaast maken ze bij YDL gebruik van duurzaam en natuurlijk boomrubber dat niet van de Amazone af komt. Dit materiaal beschermt je gewrichten en ondersteunt je in elke yoga houding. Daarnaast blijft dit natuurlijke rubber beter op de vloer liggen en ervaar je meer demping tijdens je yoga practice. Need we say more?

 

Lees meer
Lees minder
/>
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »