Liforme | yogakledingonline.nl
0 Producten

Binnen ons assortiment hebben wij veel verschillende producten van verschillende yoga kleding merken die je kunnen helpen bij het uitvoeren van asana’s. Hieronder vallen ook de yoga matten. Je bent misschien geneigd om te denken dat het niet zo veel uitmaakt welke je kiest. Toch is er wel degelijk een groot verschil tussen de verschillende producten en hoe deze je kunnen helpen. De yoga matten van Liforme zijn uniek in hun soort en dat maakt dat deze matten zo graag gebruikt worden. Wij zijn liefhebbers van dit merk omdat de matten meer doen dan alleen grip bieden. Lees verder en ontdek meer over Liforme en wat dit merk voor jou kan doen.

De Liforme yoga mat mee op reis

Yoga kan je in principe overal beoefenen en het enige wat je hier echt bij nodig hebt is een yoga mat. Als je op reis gaat is het wel zo handig om je eigen spullen mee te nemen maar dat is niet altijd makkelijk. Een yoga mat van 4 mm dik of zelfs dikker kan best zwaar zijn en is ook groot om mee te nemen. Liforme heeft daarom een mat van 2 mm, welke een stuk lichter is en ook niet zo dik is als je hem oprolt. Hierdoor kan deze travel yoga mat een stuk makkelijker meegenomen worden. Het maakt niet uit wat jouw bestemming is, met de Liforme travel yoga mat doe je overal asana’s op een goede ondergrond. Bij de matten van dit merk krijg je een gratis tas geleverd zodat je hier nog makkelijker mee kunt reizen.

Asana’s op de alignment markers

Het uitvoeren van asana’s hoeft niet altijd perfect maar het is wel de bedeling dat je deze met de tijd zal gaan perfectioneren. De juiste houding aannemen kan lastig zijn maar met een Liforme yoga mat wordt dat wel een stuk simpeler. Er staan namelijk alignment markers op die een mooi patroon vormen. Deze zijn er om te zorgen dat jij makkelijker weet waar je jouw handen en voeten moet plaatsen. Je ziet hiermee of je in een rechte lijn staat zodat de asana’s soepeler verlopen.

Bestel Liforme bij Yogakleding Online

De yoga matten van dit merk zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden alle grip die je nodig hebt. Daarnaast helpen de alignment markers je echt bij het uitvoeren van je asana’s. Je kunt de mat overal mee naartoe nemen dankzij de handige tas die je meegeleverd krijgt. Wanneer je de producten van Liforme bij ons besteld heb je deze altijd snel in huis. Bestel je yoga accessoires vandaag voor 23:30 uur en je hebt ze vaak de volgende dag al in huis. Kies uit de mooie kleuren, kies een dikte die bij jou past en bestel jouw yoga mat bij Yogakleding Online.

Lees meer
Lees minder
/>
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »