Door goede voorzorgsmaatregelen is onze dienstverlening onveranderd. Dus gewoon bezorging de volgende werkdag en gratis retournering. Ook onze klantenservice blijft bereikbaar.
28 Producten

Rohnisch
Yoga Shirt Drape - Black

Trainingstop met een wat wijdere pasvorm en vleermuismouwen.
€49,95
Deal van de dag

Asquith
Yoga Shirt Embrace - Pale Grey

Asquith Yoga Shirt Embrace - Pale Grey met 3/4 mouwen en loo..
€59,95

Veel mensen dragen graag een trui voor of na het doen van oefeningen. Als je bijvoorbeeld voor de les aan het wachten bent om te beginnen of als je na de les naar huis moet. Ook tijdens het mediteren kan een trui dragen erg prettig zijn om je warm en comfortabel te houden. Wij hebben een ruim assortiment met yoga kleding waarbinnen ook jij een erg mooie yoga trui kunt vinden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende pasvormen, materialen en met diverse opdrukken. Lees verder om meer te ontdekken over ons assortiment en bestel vervolgens de trui die het beste bij jou past.

Yoga trui met opdruk dragen

Wij hebben een yoga trui in neutrale varianten maar ook met verschillende leuke opdrukken. Uiteraard zijn deze voornamelijk yoga gerelateerd. Het zijn eenvoudige afbeeldingen die toch erg veel zeggen. Zo hebben wij de yoga trui met de chakra’s, deze zal je helpen hier bewust van te zijn. Ook de lotusbloem mag natuurlijk niet missen. Deze wordt voornamelijk geassocieerd met puurheid en zuiverheid, voor veel mensen staat hij ook voor groei. Het is een prachtige bloem om te zien. The flower of life welke je ook op sommige truien voorbij ziet komen staat symbool voor heilige geometrie. De oorsprong hiervan gaat erg ver terug in de tijd. Kies een trui uit onze collectie yoga kleding dames die bij jou past qua pasvorm maar ook als het gaat om de symbolen die erop staan afgebeeld.

Welke trui past het best bij jou?

Omdat wij een breed assortiment met truien, maar ook de yoga vest, hebben kan het lastig zijn om te kiezen. Misschien vind je meerdere producten mooi en weet je nog niet goed wat bij je zal passen. Het is in de eerste plaats belangrijk om te kijken naar de pasvorm waarin jij je normaal het beste voelt. Als dat een loose fit is zal je niet opeens weg zijn van een strakke trui. Het materiaal is ook erg belangrijk. Bepaalde materialen kunnen de huid irriteren maar met katoen en bamboe is dit niet snel het geval. Bedenk op welke manier je de trui wilt gebruiken en in welke pasvorm jij je het prettigst voelt. Ga je asana’s doen in de trui of is zal je hem slechts dragen om warm te blijven voor en na een les? Al deze factoren spelen mee in het kiezen van een yoga trui.

Een yoga trui online bestellen

Kies voor ecologische fair trade producten van goede kwaliteit door vanuit ons assortiment te bestellen. Een yoga trui kan naast comfortabel en warm ook erg stijlvol zien zoals je bij ons terug ziet. Ditzelfde geldt ook voor onze yoga sokken. Online bestellen heeft echter meer voordelen. Het is tegenwoordig namelijk erg snel en makkelijk. Als je vandaag besteld voor 23:30 uur ontvang je in de meeste gevallen de volgende dag je bestelling al. Je kunt thuis passen en eventueel gratis retour sturen als iets toch niet naar wens is. Bestel een yoga trui met het grootste gemak online bij Yogakleding Online.

Lees meer
Lees minder