Dames Bamboe Yoga Kleding | Fluweelzacht, Mooi en Duurzaam | yogakledingonline.nl

Bamboe yoga kleding

  • Geplaatst op

Ben je op zoek naar yoga kleding dat fluweelzacht aanvoelt en de hele yoga les zeer comfortabel zit? En staat duurzaamheid bij jou hoog in het vaandel? Maak kennis met de prachtige yoga bamboe kleding van Yogakledingonline.nl. Bij ons vind je verschillende soorten mooie en hippe dames tops en shirts, gemaakt van dit fantastische en hoogwaardig materiaal. Ook bieden wij bijzondere en fijn zittende BH’s van bamboe aan. Dames yoga bamboe kleding zit super fijn en is zeer vriendelijk voor onze planeet.

Daarnaast is bamboe yoga kleding erg hygiënisch en hypoallergeen. Bij bamboe yoga kleding zijn onaangename geurtjes en een vervelend kriebelend gevoel verleden tijd. Ook is onze dames bamboe yoga kleding niet alleen geschikt voor yoga, maar ook voor Pilates of fitness. Onze tops en shirts van bamboe zijn zo mooi, dat je ze zelfs in je vrije tijd kunt dragen. We love bamboe kleding yoga!




Waarom bamboe yoga kleding?


Bamboe yoga kleding draagt een positieve bijdrage aan je yoga les. Deze kleding is speciaal afgestemd op yoga. In bamboe yoga kleding heb je veel bewegingsvrijheid, waardoor je je asana’s uitstekend kunt uitvoeren.

Daarnaast zijn de yoga tops en shirts van bamboe langer in lengte, waardoor je buik en rug bedekt blijven onder het uitvoeren van de yoga oefeningen. Zo raak je niet verstijfd en blijf je heerlijk warm en geconcentreerd onder je yoga les. In de yoga BH’s voer je heerlijk vrij je asana’s uit. Ook is bamboe yoga kleding van zeer hoge kwaliteit en mega sterk, waardoor de kleding niet snel kapot gaat.


Aan yoga bamboe kleding zitten nog veel meer mooie voordelen. Hieronder beschrijven wij de belangrijkste voordelen.

Yoga kleding bamboe - Hoog draagcomfort

Bamboe yoga kleding is erg zacht en zeer soepel. Daarnaast heeft dit materiaal een ademende en vocht absorberende functie. Zo wordt zweet goed gereguleerd en blijft het niet aan je huid plakken in tegenstelling tot andere materialen. Bamboe yoga kleding is een grassoort met een open structuur, waardoor het ook een isolerende functie heeft. Yoga bamboe kleding werkt zeer verkoelend onder een intensieve yoga les. Daarentegen houdt bamboe je ook warm als het koud is.

Bamboe kleding is zeer hygiënisch. Dit materiaal bevat een antibacteriële stof die onaangename geurtjes voorkomt. Zo voer je met een gerust hart alle asana’s uit. Daarnaast is bamboe kleding erg vriendelijk voor jou! Door de antibacteriële stof is de kleding hypoallergeen en antiallergisch. Deze kleding is dus uitermate geschikt voor yogini’s met een gevoelige huid of die kampen met allergieën.

Ook werkt bamboe yoga kleding UV beschermend. Het materiaal houdt 98% van de schadelijke UV stralingen tegen. Perfecte kleding om buiten, op een heerlijke zomerse dag, je asana’s in uit te voeren.

Yoga kleding bamboe - Lief voor onze planeet

Yoga bamboe kleding is zeer duurzaam. Bamboe groeit op veel soorten grond en hoef je niet telkens water te geven. Bamboe groeit heel snel (snelst groeiende plant van de wereld!), door een klein beetje regenwater en door zonlicht. Daarnaast wordt bij het telen van bamboe geen gebruik gemaakt van pesticiden of chemische meststoffen. Zo wordt de aarde niet vervuild. De antibacteriële stof in bamboe bestrijdt ziekten en plagen.

Ook hoeft bamboe niet herbeplant te worden, omdat uit de wortels nieuwe scheuten ontstaan. Na het kappen, groeit bamboe gewoon door. De wortels van bamboe zijn daarnaast onwijs stevig. Door hun stevigheid worden de wortels tijdens het oogsten niet aangetast, waardoor de kans op bodemerosie verkleind wordt. Als laatste absorbeert bamboe meer het broeikasgas ‘koolstofdioxide’ en zorgt bamboe voor meer zuurstof. Geen boom die tegen bamboe op kan. Lang leve bamboe! Een plant die zorgt voor een gezond klimaat.

Bamboe kleding yoga - Creëert werkgelegenheid in ontwikkelingslanden

Daarnaast heeft het produceren van bamboe yoga kleding een positieve invloed op het bestrijden van armoede in ontwikkelingslanden. Bamboe groeit voornamelijk in gebieden waar armoede heerst, van Afrika tot Zuidoost-Azië. In deze gebieden werkt de arme locale bevolking veel met bamboe. Dit is één van hun grootste inkomstenbronnen. Ze hebben voedsel en onderdak dankzij het maken van o.a. bamboe yoga kleding.

Maar panda’s eten toch ook bamboe?

Maak je geen zorgen om de reuze panda’s. Voor bamboe yoga kleding wordt een heel ander soort bamboe gebruikt, namelijk het Moso bamboesoort. De bamboesoort die panda’s eten wordt absoluut niet in yoga bamboe kleding verwerkt.


Yoga bamboe kleding van Yogakledingonline.nl


Wie denkt dat bamboe kleding yoga niet modieus is heeft het mis! Bij ons vind je de mooiste en hipste dames bamboe yoga tops en shirts, in verschillende soorten, printen, kleuren en maten. Van maat XS tot maat XL. Deze yoga tops en shirts van bamboe zitten zo fijn, dat je ze na yoga het liefst niet uit wil doen! Je bent altijd verzekerd van een hoog draagcomfort en de ultieme bewegingsvrijheid. Daarnaast zijn ze niet alleen geschikt voor yoga, maar ook voor Pilates, meditatie, crossfit, dans of fitness. Zelfs voor je in vrije tijd! Ook bieden wij prachtige en comfortabele BH’s aan van bamboe, waar je je heerlijk vrij in kunt bewegen.

Merken bamboe yoga kleding

Wij verkopen yoga kleding bamboe van mooie merken die verantwoord ondernemen en produceren. Alle mensen die bijdrage aan het ontwikkelen van bamboe yoga kleding voor deze merken, worden goed en eerlijk betaald.

Wij verkopen prachtige en zijdezachte dames bamboe tops en shirts van de volgende fantastische eco merken:


Ben je op zoek naar een yoga broek bamboe? Houd onze website in de gaten! Momenteel bieden wij veelal dames bamboe yoga tops, shirts en BH’s aan. Maar wij wisselen vaak van collectie. Zo ben je altijd verzekerd van unieke yoga bamboe kleding. De kans is groot dat wij binnenkort jouw perfecte yoga broek bamboe opnemen in onze collectie.



Strijken en wassen van yoga bamboe kleding


Laat je strijkijzer maar staan, want strijken is verleden tijd met yoga bamboe kleding! Dit materiaal kreukt namelijk niet. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken dat je de bamboe yoga kleding met de hand moet wassen. Deze kleding was je gewoon in je wasmachine. Zet je wasmachine op 30 graden en je bamboe yoga kleding komt er weer fris en fruitig uit!


Bamboe yoga kleding houdt alleen niet van wasdrogers. Laat jouw bamboe yoga top of shirt dus binnen of buiten opdrogen.



Koop je yoga kleding bamboe bij Yogakledingonline.nl


Yogakledingonline.nl is dé yoga kleding website waar je mooie en van hoge kwaliteit bamboe yoga kleding koopt. Door onze jarenlange ervaring in yoga weten wij precies in welke bamboe yoga kleding jij jouw yoga les intenser en fijner beleeft. Daarnaast testen wij de yoga kleding bamboe altijd uit. Wij willen onze yogini’s alleen het beste aanbieden.


Ook profiteer je bij ons van vele andere voordelen:

  • Naast bamboe yoga dames tops, shirts en BH’s ook: andere soorten materialen yoga kleding, yoga accessoires, meditatie artikelen, thee, wierook, kaarsen en spirituele cadeau’s
  • Je bestelt bij ons gemakkelijk online
  • Levertijd van max. 2 werkdagen (voor 17.00 uur besteld = vandaag verzonden)
  • Je betaalt veilig met: iDeal (Nederland), Mister Cash/Bancontact (België),
    PayPal (ook voor Mastercard/Visa Creditcard)
  • Verzendkosten slechts €3,95 (binnen Nederland)
  • Gratis retourneren
  • Retourrecht van 30 dagen
  • Afhalen en terugbrengen is mogelijk


Contact Yogakledingonline.nl


Heb je nog vragen of advies nodig over een bamboe yoga top, shirt of BH? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.


Telefoon:
+31 (0)6 8200 8704
(bereikbaar van ma t/m vr 9:30 - 17:30 uur ook via whatsapp)

Email:
[email protected]
(24/7 bereikbaar, we beantwoorden email op werkdagen binnen 3 uur)


Ben je benieuwd geworden naar onze dames bamboe yoga kleding? Bekijk dan snel onze yoga kleding bamboe voor dames in de webshop! Wij wensen je veel plezier en wij hopen dat je er een mooie dames bamboe yoga top, shirt en/of BH vindt die bij jou past!
Namaste, Rosa den Houdijker
& Team Yoga Kleding Online

/>
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »