Top

Yogi Tea Black Chai

  • Yogi tea black chai 1
FullFullFullFullFull
(5 / 1 KLANTREVIEWS)
3,29
per pakje
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Yogi Tea - Black Chai

Doosje met 17 builtjes. 

De robuuste, rijke en kruidige Black Chai is de oorspronkelijke Chaimelange en al eeuwenlang een populaire drank in het noorden van India. De biologische specerijen kaneel, kardemom, gember en kruidnagel worden in deze melange nauwkeurig vermengd met een speciale Assam zwarte thee om de oude essentie van deze royale melange in een thee te vatten. Schenk vers gekookt water op een theezakje voor een heerlijke kop Black Chai. Laat de thee 7 minuten trekken, of langer als u van sterkere thee houdt. Voeg vervolgens melk en zoetstof toe om de verfijnde smaakervaring te creëren die Chai zo uniek maakt. Zet een kop Black Chai en voel u verbonden met een tijd en plaats waarin goden, mythes en rituelen aan de basis stonden van het dagelijkse leven. Laat met elke kop de inspiratie en wijsheid naar buiten komen die we van binnen allemaal hebben. 

Duurzaam. Biologisch. Bewust. YOGI TEA® 

Ingrediënten Yogi Tea Black Chai:

kaneel*, kruizemunt*, groene thee*, gember*, kardamom*, kruidnagel*, zwarte peper*, kaneelextract, *= Ingrediënten aangegeven met een * zijn van gecontroleerd biologische teelt.


yogi-tea-black-chai

 > Alles uit Yogi Tea
> Alles uit Yoga Accessoires


KLANTREVIEWS (1)
FullFullFullFullFull (5 / 1 KLANTREVIEWS)

Mariska (24-11-2015) FullFullFullFullFull Ben altijd helemaal weg van de yogi tea, Nu bestel ik lekker een voorraad online heeel fijn!

LEUK TE COMBINEREN MET: