Top

Yoga Steunblok Kurk - Voor Bij De Schouderstand

  • Yoga blok schouderstand kurk 1
14,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Yoga Steunblok Kurk - Voor Bij De Schouderstand

Yogi & Yogini

Een yoga steunblok is een handig hulpmiddel bij het beoefenen van yoga. Met behulp van een yogablok worden normaal te moeilijke yoga oefeningen net want makkelijk uit te oefenen. Daarnaast zijn yoga blokken een goede uitkomst als jij jouw lichaam minder wilt belasten. Bij Yogakledingonline.nl vind je yogablokken in verschillende formaten en van verschillende materialen.

 

Waarom een yoga blok?

Een yogablok is zowel handig als hulpmiddel om bepaalde oefeningen gemakkelijker uit de kunnen voeren en daarnaast kun je een yoga blok gebruiken om spieren en gewrichten te ontlasten. Ben jij een beginnende yogi of yogini? Dan is een blok wellicht handig om de Asana’s net even wat makkelijker uit te voeren. Ben jij al een yoga pro? Dan is het gebruik van een yoga blok de manier om jezelf meer uit te dagen en nieuwe asana’s te proberen.

 

Yogakledingonline.nl heeft yogablokken in verschillende formaten en materialen. Ook hebben we handige sets in ons assortiment. Het Yoga Steunblok Kurk - Voor Bij De Schouderstand is gemaakt van 100% kurk uit Portugal en is op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De kwaliteit is uitstekend en je zult merken dat je na het gebruik van dit blok niks anders meer wilt.

 

Dit yogablok is speciaal ontworpen voor onder de schouders, zodat het hoofd wat lager komt te liggen en hierdoor de nek minder gerekt wordt. Dit blok word vooral gebruikt voor: Iyengar, Anusara, Ashtanga, therapeutische en Power yoga uit te oefenen.• Merk: Yogi&Yogini
• Kleur: bruin
• Afmetingen: 30,5 cm x 20,5 cm x 5 cm
• Materiaal: kurk
• Gewicht: ± 680 gram


KLANTREVIEWS (0)