Top

Yoga Steunblokken (set van 2) - Kurk

  • Yoga steunblokken set kurk klein yogastyles
21,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Yoga Steunblokken Kurk - Set van 2

Yogi & Yogini

Ben jij op zoek naar yoga steunblokken? Neem dan snel een kijkje in het assortiment van Yogakledingonline.nl. Een yogablok is een hulpmiddel waarmee jij jouw yogaoefeningen makkelijker en met een mindere belasting van jouw lichaam kunt uitvoeren.

 

Waarom een yoga blok?

Een yogablok is handig als hulpmiddel om bepaalde oefeningen gemakkelijker uit de kunnen voeren en daarnaast kun je een yoga blok gebruiken om spieren en gewrichten te ontlasten. Ben jij een beginnende yogi of yogini? Dan is een blok wellicht handig om de Asana’s net even wat makkelijker uit te voeren. Ben jij al een yoga pro of heb je bijvoorbeeld een blessure opgelopen? Dan is het gebruik van een yoga blok de manier om jezelf meer uit te dagen en nieuwe asana’s te proberen.

 

Yogakledingonline.nl heeft yogablokken in verschillende formaten en materialen. Ook hebben we handige sets in ons assortiment, zoals de Yoga Steunblokken Set van 2 van het merk Yogi & Yogini. Deze fijne set is gemaakt van 100% kurk uit Portugal en is op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De kwaliteit is uitstekend en je zult merken dat je na het gebruik van dit blok niks anders meer wilt.


• Merk: Yogi&Yogini
• Kleur: bruin
• Afmetingen: 23 x 12 x 7,5 cm
• Materiaal: kurk
• Gewicht: ± 600 gram per stuk

Yogi Yogini Yoga ArtikelenKLANTREVIEWS (0)