Top

Yoga Steunblokken (set van 2) - Bamboe - Yogastyles

  • Yoga steunblok set bamboe yogastyles 1
FullFullFullFullFull
(5 / 2 KLANTREVIEWS)
37,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Yoga Steunblokken Set Bamboe

YogaStyles


Een yoga steunblok is een super handig hulpmiddel om jouw favoriete asana’s gemakkelijker uit te voeren. van yoga. Daarnaast zijn yoga blokken een uitkomst als jij bijvoorbeeld rugklachten hebt. Bij Yogakledingonline.nl vind je yogablokken in verschillende formaten en van verschillende materialen, zoals bamboe.


Waarom gebruik je een yoga blok?
Een yogablok is handig als hulpmiddel om bepaalde oefeningen gemakkelijker uit de kunnen voeren en daarnaast kun je een yoga blok gebruiken om spieren en gewrichten te ontlasten. Ben jij een beginnende yogi of yogini? Dan is een blok wellicht handig om de Asana’s net even wat makkelijker uit te voeren. Ben jij al een yoga pro? Dan is het gebruik van een yoga blok de manier om jezelf meer uit te dagen en nieuwe asana’s te proberen.

Yogakledingonline.nl heeft yogablokken in verschillende formaten en materialen. Ook hebben we handige sets in ons assortiment, zoals Yoga Steunblokken Set Bamboe. De set bestaat uit twee yogablokken in verschillende formaten. De blokken van het merk YogaStyles zijn gemaakt van 100% duurzaam gelamineerd bamboe. Daarnaast zijn de blokken 100% biologisch afbreekbaar. Tijdens het productieproces worden er geen giftige lijmsoorten gebruikt. De kwaliteit is uitstekend en je zult merken dat je na het gebruik van dit blok niet meer zonder kunt.


• Merk: YogaStyles
• Kleur: bruin
• Afmetingen: 23 x 15 x 7,5 cmm
• Materiaal: bamboe
• Gewicht: 600 gram


KLANTREVIEWS (2)
FullFullFullFullFull (5 / 2 KLANTREVIEWS)

Vivienne (27-07-2016) FullFullFullFullFull Hele mooie fijne steun blokken, door de bamboe en niet van kurk zijn ze toch echt wel wat meer luxe

Esther (17-04-2015) FullFullFullFullFull Top deze 2 blokken bij elkaar, zo kan ik thuis ook lekker mijn yogaoefeningen gaan doen! :)