Top

Yoga Riem Paars - YogaStyles - 244 cm x 4 cm

  • Yoga riem extra lang paars yogastyles
FullFullFullFullFull
(5 / 3 KLANTREVIEWS)
12,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Yoga Riem Paars - 244 cm x 4 cm

YogaStyles
 

Yoga is super fijn, maar kan vooral in het begin best lastig zijn. Dit zal bijna iedereen in het begin ervaren. Gelukkig zijn er verschillende hulpmiddelen, -  zoals een yoga riem - die jou kunnen helpen oefeningen makkelijker uit te voeren. 

 

Hoe gebruik ik een yogariem?

Een yoga riem is een perfect hulpmiddel voor beginnende yogi’s of yogini’s. Het gebruik van een yogariem zorgt er voor dat jij sneller beweeglijker en soepeler wordt. De riem zorgt ervoor dat je minder druk op je lichaam uitoefent en je jezelf in al jouw enthousiasme niet overbelast. Yoga is zoals we allemaal weten heel goed voor lichaam en geest, maar ook bij yoga geldt; neem kleine stapjes en luister goed naar de signalen van je lichaam. Een yogariem kan hierbij een fijn hulpmiddel zijn en de oefeningen net wat makkelijker maken.

 

Yogariemen zijn ook erg fijn voor gevorderde yogi’s of yogini’s als je bijvoorbeeld nieuwe asana’s onder de knie wilt krijgen of een blessure hebt opgelopen.

 

De Yoga Riem Paars XLvan YogaStyles (ook verkrijgbaar in zwart) is extra lang – 244cm- en dankzij de D-ring makkelijk te verstellen. De paarse yogariem is gemaakt uit een mix van jute en katoen en 100% biologisch afbreekbaar. Daarnaast is de riem super stevig en zul je er lang plezier van hebben. Blijf jezelf dus uitdagen en gebruik een yogariem. 


• Afmetingen: 244 cm x 4 cm
• Kleur: paars
• Materiaal: mix van jute en katoen

yoga-riem-paars-yogastyles

> Meer van YogaStyles


KLANTREVIEWS (3)
FullFullFullFullFull (5 / 3 KLANTREVIEWS)

Mies (24-08-2016) FullFullFullFullFull Fijne riem

Gerrie (27-07-2016) FullFullFullFullFull Hele goede sterke fijne riem! Echt een aanrader!!

Anna-Louise (11-01-2016) FullFullFullFullFull Super sterke riem. Ik heb ook een keer een soort simpel ding gekocht, maar daar waren de gespen niet goed van, die bleven niet zitten. Dit is echt beter! Als je dus een riem vaak gebruikt met yoga, is een goede, stevige riem met sterke gespen heel fijn en verstandig.
Ben een heel blije klant van www.yogakledingonline.nl, bestel er vaak, nog nooit gedoe gehad.

LEUK TE COMBINEREN MET: