Top

Meditatiekussen Rondo Roze 14x31cm - YogaStyles

33% KORTING
  • Meditatiekussen rondo yogastyles roze
  • Meditatiekussenyogastylesrozeinside
FullFullFullFullFull
(5 / 3 KLANTREVIEWS)
€ 29,95
19,95
Dit product of deze maat is (tijdelijk) niet op voorraad


Meditatiekussen Rondo Roze 14x31cm - YogaStyles

YogaStyles 

 

Meditatiekussen Rondo Roze 14x31cm - YogaStyles is een comfortabel kussen en heeft opvallende roze kleur. Het meditatie kussen is 14 cm hoog en 31 cm breed. Het roze meditatiekussen is gemaakt van 100% biologisch katoen en gevuld met boekweitkaf.

 

Het kussen beschikt over een sterke ritssluiting waardoor je gemakkelijk bij het binnenkussen kan. Deze kun je zelf bijvullen met boekweitkaf (verkrijgbaar in onze shop). Het boekweitkaf zorgt ervoor dat het kussen zich aanpast aan de stand van jouw bekken waardoor jij perfect rechtop kunt zitten. Je kunt zelf wat boekweit uit het kussen halen als je het meditatiekussen liever wat soepeler hebt. Dit geldt ook andersom.

 

Een fijn meditatiekussen is onmisbaar tijdens het mediteren of tijdens het beoefenen van bepaalde yoga asana’s. Een meditatie kussen biedt hoogte onder je bekken voor een comfortabele gezonde houding en een perfect rechte ruggenwervel. Op deze manier kun je ultiem ontspannen en de meditatie uitvoeren.

 

Hoe moet ik een meditatiekussen gebruiken?

 

Een medtiatiekussen is te gebruiken voor verschillende doeleinden zoals meditatie, bij het uitoefenen van verschillende yoga asana’s of om gewoon lekker op te ontspannen in de woonkamer of in de tuin.

 

Bij het mediteren is het heel comfortabel om op een meditatiekussen te zitten waardoor je net wat fijner en in precies de goede houding zit (rechte ruggenwervel). Zo wordt je niet afgeleid door pijntjes of een ongemakkelijke zithouding, waardoor jij je helemaal kunt focussen op de meditatie.

 

Bij verschillende yoga asana’s, zoals bijvoorbeeld de kindhouding waarbij je het kussen onder je billen of borst kunt leggen of de kraai waarbij het kussen als valbreker kan dienen.

 

Tenslotte is dit hippe roze meditatie kussen een echte eye-catcher in jouw interieur. Ga niet languit op de bank voor de televisie hangen, maar zit lekker rechtop op het kussen met een kopje thee.


• Merk: YogaStyles
• Kleur: Roze
• Afmetingen: 14 cm x 31 cm
• Materiaal: 100% Biologisch katoen
• Gewicht: Circa 2,4 kg

• Garantie: 12 maanden

meditatiekussen-roze-yogastyles

> Alles uit Meditatiekussens
> Meer van YogaStyles


KLANTREVIEWS (3)
FullFullFullFullFull (5 / 3 KLANTREVIEWS)

B. (16-01-2016) FullFullFullFullFull alle vijf streren voor dit product en de shop. Kussen ziet er heel degelijk uit en is makkelijk te openen en bij te vullen. Hartstikke tevreden!

Caroline (10-11-2015) FullFullFullFullFull Vind de Rondo een erg fijn meditatie kussen. ben blij met het kleurtje ook. Namaste!;)

Sharonne (23-04-2015) FullFullFullFullFull Heel goed kussen, stof is stevig en naden heel sterk. Navullen werkt heel gemakkelijk. Shop is een aanrader, echt een yoga speciaal zaak!