Top

Meditatiekussen Rondo Petrol 14x31cm - YogaStyles

SALE -20%
  • Meditatiekussenyogastylesblauwpetrol 1
  • Meditatiekussenyogastylesblauwpetrolinsi
FullFullFullFullFull
(5 / 1 KLANTREVIEWS)
€ 29,95
23,95
Dit product of deze maat is (tijdelijk) niet op voorraad


Meditatiekussen Rondo Petrol 14x31cm - YogaStyles

YogaStyles


Meditatiekussen Rondo Petrol 14x31cm - YogaStyles is een comfortabel kussen en heeft een stoere blauwe kleur. Het meditatie kussen is 14 cm hoog en 31 cm breed. Het petrol kleurige meditatiekussen is gemaakt van 100% katoen en gevuld met boekweitkaf.

 

Het kussen beschikt over een ritssluiting waardoor je gemakkelijk bij het binnenkussen kan. Deze kun je zelf bijvullen met boekweitkaf (verkrijgbaar in onze shop). Het boekweitkaf zorgt ervoor dat het kussen zich aanpast aan de stand van jouw bekken waardoor jij perfect rechtop kunt zitten. Je kunt zelf wat boekweit uit het kussen halen als je het meditatiekussen liever wat soepeler hebt. Dit geldt ook andersom.

 

Een fijn meditatiekussen is onmisbaar tijdens het mediteren of tijdens het beoefenen van bepaalde yoga asana’s. Een meditatie kussen biedt hoogte onder je bekken voor een comfortabele gezonde houding en een perfect rechte ruggenwervel. Op deze manier kun je ultiem ontspannen en de meditatie uitvoeren.

 

Hoe gebruik ik een meditatie kussen?

 

Een medtiatiekussen is te gebruiken voor verschillende doeleinden zoals meditatie, bij het uitoefenen van verschillende yoga asana’s of om gewoon lekker op te ontspannen in de woonkamer of in de tuin.

 

Bij het mediteren is het heel comfortabel om op een meditatiekussen te zitten waardoor je net wat fijner en in precies de goede houding zit (rechte ruggenwervel). Zo wordt je niet afgeleid door pijntjes of een ongemakkelijke zithouding, waardoor jij je helemaal kunt focussen op de meditatie.

 

Bij verschillende yoga asana’s, zoals bijvoorbeeld de kindhouding waarbij je het kussen onder je billen of borst kunt leggen of de kraai waarbij het kussen als valbreker kan dienen.

 

Tenslotte is dit stoere blauwe meditatie kussen een echte eye-catcher in jouw interieur. Ga niet languit op de bank voor de televisie hangen, maar zit lekker rechtop op het kussen met een kopje thee.

• Merk: YogaStyles
• Kleur: Petrol
• Afmetingen: 14 cm x 31 cm cm
• Materiaal: 100% Biologisch katoen

• Garantie: 12 maanden

meditatiekussen-petrol-yogastyles

> Alle Meditatiekussens
> Alles uit Meditatiekussen effen
> Meer van YogaStyles


KLANTREVIEWS (1)
FullFullFullFullFull (5 / 1 KLANTREVIEWS)

Mariska (03-12-2014) FullFullFullFullFull Mooi kussen, prachtige kleur. Zit erg lekker en was snel binnen. Top!

Type de code over