Top

Yogamat Tas XL - Multicolor Roze/Rood - Yogi&Yogini

  • V20150903 094337 391550x550
  • Dsc03353
FullFullFullFullFull
(4.8 / 4 KLANTREVIEWS)
29,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Yogamat Tas XL - Multicolor Roze/Rood

Yogi&Yogini


Wat neem jij allemaal mee in jouw Yogamat tas als jij naar de sportschool of yogastudio gaat? Natuurlijk een yogamat, misschien ook wel yogariemen en een handdoek komt ook altijd van pas. Maar misschien wil jij ook een extra set kleding meenemen en wat dacht je van een flesje water? Hiervoor is in een reguliere yogatas net iets te klein, maar gelukkig hebben we deze super fijne XL yogamat tas.

De Yogamat Tas XL - Multicolor Roze/Rood is super ruim en heeft zelfs plek voor een yogamat tot 10mm dik. Het oog wil natuurlijk ook wat en daarom zijn wij fan van deze mooie geweven multi color stof. De rits loopt in de gehele lengte van de tas door aan de bovenkant waardoor je jouw opgerolde yoga mat makkelijk in de tas kan doen. Dankzij de verstelbare draagband kun je de tas naar wens instellen en voorkom je een pijnlijke schouder en rug.

Last but not least draag je bij de aanschaf van deze multi color yogatas ook je steentje bij aan een bijzonder ontwikkelingsproject in Nepal. Dit bijzondere project zorgt ervoor dat vrouwen worden opgeleid om een vak te leren om zo een bestaan te kunnen opbouwen. Het project is speciaal opgezet voor de allerarmste ongeschoolde Nepalese vrouwen, die hier een ambacht leren. 

• Merk: Yogi&Yogini
• Kleur: Multicolor roze rood gewoven
• Afmetingen: Lengte 65 cm, Ø 25 cm

• Materiaal: 70% Canvas katoen, 30% Polyester

Beschikbaar in de volgende kleuren:

yogamat-tas-multicolor-xl-yogi-yogini


> Alle Yogatassen
> Meer van Yogi&Yogini
> Alles uit Yogamatten


KLANTREVIEWS (4)
FullFullFullFullFull (4.8 / 4 KLANTREVIEWS)

M. van Gurp (18-02-2016) FullFullFullFullFull Idd een ruime tas. Ik zocht al een tijdje een wat grotere, want kreeg mijn mat nergens in... blij dat ik even gebeld heb met deze webwinkel, want dit advies was raak. Bedankt!

Ilja (13-02-2016) FullFullFullFullFull Kleuren zijn in het echt nog mooier dan hier te zien is vind ik. Mooie ruime tas, daar past echt alles in. Fijn! Snel bezorgd ook, met 1 dag binnen!

Sasja (04-12-2015) FullFullFullFullFull Deze tas is leuk! Had hem supersnel in huis en eindelijk hoef ik niet meer met 2 tassen op stap, want alles past erin! top!

natalie (04-12-2015) FullFullFullFullEmpty heerlijk zo'n ruime tas. hoef ik niet mijn mat en andere spullen onhandig in te proppen, maar alles past gewoon goed. tip; ik stop eerst mijn mat erin en dan de rest van de spullen.