Top

Yogamat Tas XL - Multicolor Blauw/Groen - Yogi&Yogini

WORLD YOGA DAY! -10%
  • V20150914 151858 1442236739550x550
  • Dsc03349
FullFullFullFullFull
(5 / 2 KLANTREVIEWS)
€ 29,95
26,96
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Yogamat Tas XL - Multicolor Blauw/Groen

Yogi&YoginiWat neem jij allemaal mee in jouw Yogamat tas als jij naar de sportschool of yogastudio gaat? Natuurlijk een yogamat, misschien wel blokken en een handdoek is ook altijd handig. Maar misschien wil jij ook een extra set kleding meenemen. Hiervoor is in een reguliere yogatas geen ruimte, maar wel in deze super fijne XL yogamat tas van Yogi&Yogini.


De Yogamat Tas XL - Multicolor Blauw/Groen is super ruim en heeft zelfs plek voor een yogamat tot 10mm dik. Het oog wil natuurlijk ook wat en daarom zijn wij fan van deze mooie geweven multi color stof. De rits loopt in de gehele lengte van de tas door aan de bovenkant waardoor je jouw opgerolde yoga mat makkelijk in de tas kan doen. Dankzij de verstelbare draagband kun je de tas naar wens instellen en voorkom je een pijnlijke schouder.

Last but not least draag je bij de aanschaf van deze multi color yogatas ook je steentje bij aan een bijzonder ontwikkelingsproject in Nepal. Dit bijzondere project zorgt ervoor dat vrouwen worden opgeleid om een vak te leren om zo een bestaan te kunnen opbouwen. Het project is speciaal opgezet voor de allerarmste ongeschoolde Nepalese vrouwen, die hier een ambacht leren. 


• Merk: Yogi&Yogini
• Kleur: Multicolor Blauw Groen gewoven
• Afmetingen: Lengte 70 cm, Ø 25 cm

• Materiaal: 70% Canvas katoen, 30% Polyester

Beschikbaar in de volgende kleuren:

yogamat-tas-multicolor-xl-yogi-yogini

> Alle Yogatassen
> Meer van Yogi&Yogini
> Alles uit Yogamatten


KLANTREVIEWS (2)
FullFullFullFullFull (5 / 2 KLANTREVIEWS)

Lianne (08-12-2015) FullFullFullFullFull Had hem al in paars, maar vind deze eigenlijk nog leuker. Mijn favoriete kleurtjes! ga hem gelijk bestellen hopelijk weer zo snel binnen als de vorige keer

Iris (04-12-2015) FullFullFullFullFull Grote tas, handig! Blij erme! Stoere kleur ook 8-)