Top

Yoga Riem Oranje - Flowee - 244 cm x 3,6 cm

  • Yoga riem oranje flowee 1
9,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Yoga Riem Oranje - 244 cm x 3,6 cm

Flowee


Ben jij een beginnende yogi of yogini? Dan is een yoga riem een handig hulpmiddel om de asana’s makkelijker uit te oefenen. Met een yogariem voorkom je daarnaast ook blessures.

 

Hoe gebruik ik een yogariem?

Ben jij net begonnen of wil je nieuwe uitdagingen aangaan met nieuwe yogaoefeningen of houdingen? Overweeg dan eens om een yoga riem aan te schaffen. Dankzij een yogariem word je sneller beweeglijker en soepeler. De riem zorgt ervoor dat je minder druk op je lichaam uitoefent en je jezelf in al jouw enthousiasme niet overbelast. Yoga is waanzinnig goed voor je lichaam, maar ook bij yoga geldt; neem kleine stapjes en luister naar de signalen van je lichaam. Een yogariem kan hierbij een fijn hulpmiddel zijn.

 

Yogariemen zijn ook erg fijn voor gevorderde yogi’s of yogini’s als je bijvoorbeeld een stapje verder wilt gaan of een blessure hebt opgelopen.

 

De Yoga Riem Oranje van het merk Flowee (ook verkrijgbaar in andere kleuren) is dankzij de ring makkelijk te verstellen en hierdoor erg fijn in gebruik. De yogariem is gemaakt van katoen, 244 cm lang en 3,6 cm breed. 

• Merk: Flowee
• Kleur: oranje
• Afmetingen: lengte 244 cm x breedte 3,6 cm

• Materiaal: katoen

Verkrijgbaar in de volgende kleuren: 

Alles uit Yoga Riemen
Alles uit Yoga Accessoires

> Alles uit Flowee


KLANTREVIEWS (0)