Top

Yoga Riem Grijs - Flowee - 244 cm x 3,6 cm

  • Yoga riem grijs flowee
FullFullFullFullFull
(5 / 1 KLANTREVIEWS)
9,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Yoga Riem Grijs - Flowee - 244 cm x 3,6 cm

Flowee


Yoga is super fijn en heel erg goed voor lichaam en geest, maar kan vooral in het begin best lastig zijn. Dit zal bijna iedereen in het begin ervaren. Gelukkig zijn er verschillende hulpmiddelen, -zoals een yoga riem die jou kunnen helpen oefeningen makkelijker uit te voeren.

Hoe gebruik ik een yogariem?

Ben jij net begonnen met het beoefenen van yoga of wil je nieuwe uitdagingen aangaan met nieuwe yogaoefeningen of houdingen? Overweeg dan eens om een yoga riem aan te schaffen. Dankzij een yogariem word je sneller beweeglijker en soepeler. De riem zorgt ervoor dat je minder druk op je lichaam uitoefent en je jezelf in al jouw enthousiasme niet overbelast. Yoga is waanzinnig goed voor je lichaam, maar ook bij yoga geldt; neem kleine stapjes en luister naar de signalen van je lichaam. Een yogariem kan hierbij een fijn hulpmiddel zijn.

 Yogariemen zijn ook erg fijn voor gevorderde yogi’s of yogini’s als je bijvoorbeeld een stapje verder wilt gaan of een blessure hebt opgelopen.

De Yoga Riem Grijs van het merk Flowee (ook verkrijgbaar in andere kleuren) is dankzij de ring makkelijk te verstellen en hierdoor erg fijn in gebruik. De yogariem is gemaakt van katoen, 244 cm lang en 3,6 cm breed. 

 

• Merk: Flowee
• Kleur: grijs
• Afmetingen: lengte 244 cm x breedte 3,6 cm

• Materiaal: katoen

Verkrijgbaar in de volgende kleuren:


Alles uit Yoga Riemen
Alles uit Yoga Accessoires

> Alles uit Flowee


KLANTREVIEWS (1)
FullFullFullFullFull (5 / 1 KLANTREVIEWS)

mieke (14-04-2017) FullFullFullFullFull prettige riem, leuke prijs. goed kwaliteit, mega snelle verzending