Top

Yoga Riem Zwart - YogaStyles - 244 cm x 4 cm

  • Yoga riem extra lang zwart yogastyles
FullFullFullFullFull
(5 / 2 KLANTREVIEWS)
12,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Yoga Riem Zwart - 244 cm x 4 cm

YogaStyles
 

Een yoga riem is een fijn hulpmiddel om oefeningen net even wat makkelijker uit te voeren. We weten ten slotte allemaal wel dat yoga vooral in het begin best lastig kan zijn en je jezelf uit moet dagen om in kleine stapjes jouw nieuwe favoriete asana onder de knie te krijgen.

 

Hoe gebruik ik een yogariem?

Een yoga riem is een perfect hulpmiddel voor beginnende yogi’s of yogini’s. Het gebruik van een yogariem zorgt er voor dat jij sneller beweeglijker en soepeler wordt. De riem zorgt ervoor dat je minder druk op je lichaam uitoefent en je jezelf in al jouw enthousiasme niet overbelast. Yoga is zoals we allemaal weten heel goed voor lichaam en geest, maar ook bij yoga geldt; neem kleine stapjes en luister goed naar de signalen van je lichaam. Een yogariem kan hierbij een fijn hulpmiddel zijn en de oefeningen net wat makkelijker maken.

 

Yogariemen zijn ook erg fijn voor gevorderde yogi’s of yogini’s als je bijvoorbeeld nieuwe asana’s onder de knie wilt krijgen of een blessure hebt opgelopen.

 

De Yoga Riem Zwart XL van YogaStyles (ook verkrijgbaar in paars) is extra lang – 244cm- en dankzij de D-ring makkelijk te verstellen. De zwarte yogariem is gemaakt uit een mix van jute en katoen en 100% biologisch afbreekbaar. Daarnaast is de riem super stevig en zul je er lang plezier van hebben. Blijf jezelf dus uitdagen en gebruik een yogariem. 


• Afmetingen: 244 cm x 4 cm
• Kleur: zwart
• Materiaal: mix van jute en katoen

yoga-riem-paars-yogastyles

> Meer van YogaStyles


KLANTREVIEWS (2)
FullFullFullFullFull (5 / 2 KLANTREVIEWS)

Heike (06-02-2017) FullFullFullFullFull Prima yogariem, de extra lengte is erg prettig.

Eva (19-07-2016) FullFullFullFullFull Fijn een wat grotere en stevige yoga riem. een aanrader!

LEUK TE COMBINEREN MET: