Top

Yoga Riem Basic Zwart - Yogi&Yogini - 183 cm x 4 cm

  • Yoga riem zwarr
  • Yoga riem zwart 1
  • Yoga riem zwart online kopen
FullFullFullFullFull
(5 / 2 KLANTREVIEWS)
8,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Yoga Riem Basic Zwart - 183 cm x 4 cm

Yogi&Yogini


Heb jij net jouw eerste yogalessen achter de rug en gaat het nog niet helemaal soepel? Overweeg dan eens om een yoga riem te gebruiken. De yogariem is een handig hulpmiddel om houdingen en oefeningen makkelijker uit te voeren.

 

Hoe gebruik ik een yogariem?

Een yoga riem is een perfect hulpmiddel voor beginnende yogi’s of yogini’s. Het gebruik van een yogariem zorgt er voor dat jij sneller beweeglijker en flexibeler wordt. De riem zorgt ervoor dat je minder druk op je lichaam uitoefent en je jezelf in al jouw enthousiasme niet overbelast. Yoga is zoals we allemaal weten heel goed voor lichaam en geest, maar ook bij yoga geldt; neem kleine stapjes en luister goed naar de signalen van je lichaam. Een yogariem kan hierbij een fijn hulpmiddel zijn en de oefeningen net wat makkelijker maken.

 

Yogariemen zijn ook erg fijn voor gevorderde yogi’s of yogini’s als je bijvoorbeeld nieuwe asana’s onder de knie wilt krijgen of een blessure hebt opgelopen.

 

De Yoga Riem Basic – Zwart van het merk Yogi & Yogini (ook verkrijgbaar in andere kleuren) is dankzij de D-ring makkelijk te verstellen en hierdoor erg fijn in gebruik. De yogariem is gemaakt van 100% katoen, 183 cm lang en 4 cm breed. 

• Merk: Yogi&Yogini
• Kleur: Zwart
• Afmetingen: lengte 183 cm x breedte 4 cm

• Materiaal: 100% katoen

Verkrijgbaar in de volgende kleuren:

yoga-riem-basic-zwart-yogi-yogini yoga-riem-basic-zwart-yogi-yogini yoga-riem-basic-zwart-yogi-yogini

> Alles uit Yoga Riemen
> Alles uit Yoga Accessoires
> Meer van Yogi&Yogini


KLANTREVIEWS (2)
FullFullFullFullFull (5 / 2 KLANTREVIEWS)

Nele (31-08-2016) FullFullFullFullFull Ik ben tevreden over de riem! Maar ik wil hierbij ook een pluim geven voor de vlotte service!

Denise (10-11-2015) FullFullFullFullFull Handige riem. Gaat lang mee!