Top

Yoga Riem Basic Olijf Groen - Yogi&Yogini - 183 cm x 4 cm

WORLD YOGA DAY! -10%
  • Yoga riem olijf groen
€ 8,95
8,06
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Yoga Riem Basic Olijf Groen - 183 cm x 4 cm

Yogi&Yogini


Ben jij net begonnen met yoga en heb je nog wat moeite om bepaalde oefeningen te doen? Dan is een yoga riem een handig hulpmiddel om de asana’s net even wat makkelijker uit te oefenen. Met een yogariem voorkom je daarnaast ook blessures.

 

Hoe gebruik ik een yogariem?

Ben jij een beginnende yogi of yogini of wil je nieuwe uitdagingen aangaan met nieuwe yogaoefeningen of houdingen? Dan is een yoga riem echt iets voor jou. Dankzij een yogariem word je sneller beweeglijker en soepeler. De riem zorgt ervoor dat je minder druk op je lichaam uitoefent en je jezelf in al jouw enthousiasme niet overbelast. Yoga is zoals we allemaal weten heel goed voor jouw lichaam en geest, maar ook bij yoga geldt; neem kleine stapjes en luister naar de signalen van je lichaam. Een yogariem kan hierbij een fijn hulpmiddel zijn.

 

Yogariemen zijn ook erg fijn voor gevorderde yogi’s of yogini’s als je bijvoorbeeld een stapje verder wilt gaan of een blessure hebt opgelopen.

 

De Yoga Riem Basic – Olijf Groen van het merk Yogi & Yogini (ook verkrijgbaar in andere kleuren) is dankzij de D-ring makkelijk te verstellen en hierdoor erg fijn in gebruik. De yogariem is gemaakt van 100% katoen, 183 cm lang en 4 cm breed. 

• Merk: Yogi&Yogini
• Kleur: Olijf Groen
• Afmetingen: lengte 183 cm x breedte 4 cm

• Materiaal: 100% katoen

yoga-riem-basic-blauw-yogi-yogini yoga-riem-basic-blauw-yogi-yogini yoga-riem-basic-blauw-yogi-yogini> Alles uit Yoga Riemen
> Meer van Yogi&Yogini


KLANTREVIEWS (0)
LEUK TE COMBINEREN MET: