Top

Yoga Riem Basic Blauw - Yogi&Yogini - 183 cm x 4 cm

  • Yoga riem blauw 2
  • Yoga riem blauw online kopen 1
  • Yoga riem blauw
FullFullFullFullFull
(5 / 1 KLANTREVIEWS)
8,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Yoga Riem Basic  Blauw - 183 cm x 4 cm

Yogi&Yogini


Ben jij een beginnende yogi of yogini? Dan is een yoga riem een handig hulpmiddel om de asana’s makkelijker uit te oefenen. Met een yogariem voorkom je daarnaast ook blessures.

 

Hoe gebruik ik een yogariem?

Ben jij net begonnen of wil je nieuwe uitdagingen aangaan met nieuwe yogaoefeningen of houdingen? Overweeg dan eens om een yoga riem aan te schaffen. Dankzij een yogariem word je sneller beweeglijker en soepeler. De riem zorgt ervoor dat je minder druk op je lichaam uitoefent en je jezelf in al jouw enthousiasme niet overbelast. Yoga is waanzinnig goed voor je lichaam, maar ook bij yoga geldt; neem kleine stapjes en luister naar de signalen van je lichaam. Een yogariem kan hierbij een fijn hulpmiddel zijn.

 

Yogariemen zijn ook erg fijn voor gevorderde yogi’s of yogini’s als je bijvoorbeeld een stapje verder wilt gaan of een blessure hebt opgelopen.

 

De Yoga Riem Basic – Blauw van het merk Yogi & Yogini (ook verkrijgbaar in andere kleuren) is dankzij de D-ring makkelijk te verstellen en hierdoor erg fijn in gebruik. De yogariem is gemaakt van 100% katoen, 183 cm lang en 4 cm breed. 

• Merk: Yogi&Yogini
• Kleur: Blauw
• Afmetingen: lengte 183 cm x breedte 4 cm

• Materiaal: 100% katoen

Verkrijgbaar in de volgende kleuren:

yoga-riem-basic-zwart-yogi-yogini yoga-riem-basic-zwart-yogi-yogini yoga-riem-basic-zwart-yogi-yogini


Alles uit Yoga Riemen
Alles uit Yoga Accessoires

Meer van Yogi&Yogini


KLANTREVIEWS (1)
FullFullFullFullFull (5 / 1 KLANTREVIEWS)

Kristien (02-12-2016) FullFullFullFullFull Yoga wordt nóg leuker met leuke spulletjes zoals deze riem. De kleur stemt me vrolijk, het materiaal is bijzonder degelijk en je voélt gewoon dat er liefde inzit... zoals bij alles wat ik op deze site al aangekocht heb. Thanks, yogakledingonline! Wat zijn jullie toch geweldig!

Type de code over