Top

Yoga Mat TPE 5 mm - Paars/Violet - Yogi&Yogini

  • Yoga mat tpe paars violet yogi yogini
  • Yoga mat tpe paars violet yogi yogini open
FullFullFullFullFull
(5 / 1 KLANTREVIEWS)
44,95
Dit product of deze maat is (tijdelijk) niet op voorraad


Yoga Mat TPE 5mm - Paars/Violet

Yogi&Yogini

De Yoga Mat TPE 5 mm van het merk Yogi & Yogini biedt super goede grip, ook wanneer je veel zweet tijdens jouw yoga sessie. Een fijne allround yogamat die te gebruiken is voor vele yoga vormen met low/medium intensiteit (Hatha Yoga, Flow Yoga, Ashtanga Yoga voor beginners).

De mat heeft twee lagen (double layer yogamat): de bovenste laag heeft een gesloten celstructuur, waardoor bacterieen, ziektekiemen en zweet niet in de mat kunnen trekken, zeer hygienisch dus. Daarnaast is deze laag super stroef en geeft je ook in warme, vochtige of juist droge ruimtes een uitstekende grip.
De onderste laag is warmte isolerend op een koude ondergrond en glijdt niet weg. Ideaal voor intensieve vormen van yoga waarbij asana's elkaar in een flow opvolgen.
Zowel de boven- als onderkant hebben een structuur/relief die de grip op de mat en onder de mat bevorderen.

Door de dikte van 5 mm voelt de mat comfortabel/zacht, maar heb je toch goed contact met de ondergrond en dat is voor bijvoorbeeld balans houdingen heel prettig. De TPE 5 mm yogamat is compact, veerkrachtig en licht in gewicht (ca 1070 gram) en dus gemakkelijk mee te nemen naar de yoga studio of op reis. 

Deze yoga mat 5 mm is gemaakt van TPE (Thermo Plastic Elatomer, een sythtisch rubber, gepatenteerd en geproduceerd in Taiwan) en heeft als voordeel dat het vrijwel geen vocht en vuil absorbeert. Daarnaast is het vrij van PVC, rubber, latex, chloor en andere toxische stoffen. De mat is recyclebaar, duurzaam en biologisch afbreekbaar. 

Schoonmaken: maak regelmatig (het liefst na elke yogasessie) de mat schoon met een doek met warm water. Af en toe kun je een natuurlijk schoonmaakmiddel gebruiken om goede te ontvetten. Zorg er wel voor dat je vervolgens de mat nog een aantal keer goed met water schoonmaakt, zodat er geen schoonmaakmiddel resten achterblijven. Na het schoonmaken de mat goed laten drogen voordat je deze oprolt. De Yoga Mat TPE 5 mm is niet geschikt voor in de wasmachine of droger.

• Merk: Yogi & Yogini
• Kleur: violet (bovenzijde), paars (onderzijde)
• Afmetingen: 183 x 63 cm
• Dikte: 5 mm
• Gewicht: 1070 gram
• Materiaal: TPE
• Geschikt voor:
low tot medium intensiteit yoga, zoals Hatha Yoga,

Flow Yoga, Ashtanga Yoga voor beginners

Beschikbaar in de volgende kleuren:

yoga-mat-basic-5-mm-turquoise-yogi-yogini


KLANTREVIEWS (1)
FullFullFullFullFull (5 / 1 KLANTREVIEWS)

gerda (14-04-2017) FullFullFullFullFull Prettige mat , gebruik de mat voor de hatha yoga en daar leent de mat zich perfect voor. Fijn om een eigen te hebben. Maak de mat wel elke keer goed schoon