Top

Yoga Mat Basic 5 mm - Turquoise - Yogi&Yogini

  • Yoga mat basic 5mm turquoise yogi yogini
FullFullFullFullFull
(4.8 / 4 KLANTREVIEWS)
18,95
Dit product of deze maat is (tijdelijk) niet op voorraad


Yoga Mat Basic 5 mm - Turquoise

Yogi&Yogini


Een fijne yoga mat is een must-have als jij graag yoga beoefent. Of je nu thuis jouw oefeningen doet, graag bijzondere plekken opzoekt of de yoga studio induikt, een goede yogamat is onmisbaar. Deze Yoga Mat Basic 5 mm - Turquoise is misschien wel de yoga mat waar jij naar op zoek bent.

Deze opvallende turquoise yoga mat is een echte eye-catcher. De turquoise yoga mat heeft een uitstekende  grip op elke ondergrond, is heel soepel (makkelijk op te rollen) en is super licht  (1,25 kg). Dit fijne yogamatje is waterafstotend en warmte-isolerend op een koude ondergrond. Op deze turquoise yogamat glijd je niet weg op de ondergrond en de mat is tevens  schokabsorberend.

Deze basis yogamat is perfect voor de beginnende yoga beoefenaar en geschikt voor rustige tot medium yogavormen. Voor poweryoga raden wij een mat aan met meer grip, zoals bijvoorbeeld de 
- Yoga Mat Power Grip.

Hoe jouw mat schoon te maken en houden?
Wij raden aan om jouw yogamat na elk gebruik goed schoon te maken. Doe dit met een natuurlijk schoonmaakmiddel of gewoon met een lauw warme doek. Ten slotte even goed droogmaken voor het oprollen en klaar.  


• Merk: Yogi&Yogini
• Kleur: Turquoise (lichtblauw)
• Gewicht: 1,25 kg
• Afmetingen: lengte 185 x breedte 63 cm x dikte 5 mm

• Materiaal: Vinylschuim/PVC anti slip
• Geschikt voor:low tot medium intensiteit yoga, zoals Hatha Yoga, Flow Yoga, Ashtanga Yoga voor beginners

Beschikbaar in de volgende kleuren:

yoga-mat-basic-5mm-aubergine-yogi-yogini yoga-mat-basic-5mm-aubergine-yogi-yogini yoga-mat-basic-5mm-aubergine-yogi-yogini
yoga-mat-basic-5mm-aubergine-yogi-yogini yoga-mat-basic-5-mm-turquoise-yogi-yogini> Alles uit Yogamatten
> Meer van Yogi&Yogini
> Alles uit Yogatassen


KLANTREVIEWS (4)
FullFullFullFullFull (4.8 / 4 KLANTREVIEWS)

saskia Laan (03-01-2018) FullFullFullFullFull prettig matje, helemaal niks mis mee. Ik gebruik m met een kussen ook uit jullie online winkel. had nooit gedacht zoceel waarde te gaan hechten aan yoga accessoires.

Sanne (20-04-2017) FullFullFullFullFull Prettige map

tineke (06-04-2017) FullFullFullFullFull voor mijn verjaardag gekregen, hij is prettig in gebruik. mooie kleur ook en jullie levering is snel en leuk :-)

a de groot (13-10-2015) FullFullFullFullEmpty mooie mat, goede prijs/kwaliteit verhouding.