Top

Yoga Mat Extra Dik - 10 mm Hatha/Meditatie/Yin - YogaStyles

  • Yoga mat extra dik yogastyles
  • Yoga mat 10 mm extra dik
  • Extra dikke yogamat yin yoga
FullFullFullFullFull
(5 / 10 KLANTREVIEWS)
34,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Yoga Mat Extra Dik - 10 mm Hatha/Meditatie/Yin

YogaStyles


Ben jij op zoek naar een extra dikke yoga mat, omdat je bijvoorbeeld snel last hebt van je gewrichten of Yin Yoga, Recovery Yoga, of Yoga Nidra beoefent? Dan is de Yoga Mat 10 mm Hatha/Meditatie/Yin van YogaStyles waar jij naar op zoek bent!  


Dankzij de dikte van maar liefst 10mm is deze yogamat super comfortabel en biedt hij een zeer goede ondersteuning aan jouw lichaam.

Deze dikke yoga mat is gemaakt van TPE (Thermo Plastic Elatomer, een sythtisch rubber, gepatenteerd en geproduceerd in Taiwan) en heeft als voordeel dat het vrijwel geen vocht en vuil absorbeert. Daarnaast is het vrij van PVC, rubber, latex, chloor en andere toxische stoffen. De mat is recyclebaar, duurzaam en biologisch afbreekbaar.

Last but not least is de mooie paarse yoga mat dankzij het hoge zitcomfort ook perfect voor meditatie, mindfulness en pilates, kortom een super allround yogamat. 


• Merk: YogaStyles

• Kleur: Paars
• Afmetingen: 183 x 61 cm
• Dikte: 10 mm
• Materiaal: TPE
• Geschikt voor: YinYoga, rustige Hatha Yoga, Meditatie, Yoga Nidra, Recovery Yoga
• Geschikte yogatas: Multicolor XL en de Draagtas Canvas Flowee

yoga-mat-10-mm-yogastyles


> Alles uit Yogamatten
> Meer van YogaStyles
> Alles uit Yogatassen


KLANTREVIEWS (10)
FullFullFullFullFull (5 / 10 KLANTREVIEWS)

Jeantine (12-05-2017) FullFullFullFullFull 2 van deze matten gekocht. Voor mijzelf en voor mijn 110 kilo zware man. Reden van deze keus was onze kniehewrichten en weinig onderhoud aan de mat.
Ik heb even gewacht met de revieuw totdat we wat ervaring op deze mat hadden.
Conclusie: ik ben heel blij met deze aankoop! Zacht en stroef genoeg voor onze hatha yoga oefeningen.
Enkel nadeel is dat het oppervlak wat kleine beschadiginkjes krijgt van bv ruw eelt onder je hiel of de afdruk van je teennagel die erin blijft staan.
Veel plezier met wat je ook kiest aan te schaffen. Bedankt iedereen die mij geholpen hebben mijn keus te maken.

Lisette (14-07-2016) FullFullFullFullFull Hele fijne mat voor mijn pilates lessen! Ik had soms wat last van mijn gewrichten na de les, sinds ik deze dikkere mat gebruik, gaat dit een stuk beter.

K. van den Akker (15-06-2016) FullFullFullFullFull Heerlijke mat, welke eindelijk goede ondersteuning heeft tijdens het mediteren.

Bedankt voor jullie advies, ik heb het als fijn ervaren.

Pien (24-11-2015) FullFullFullFullFull Top.1

Lesly (21-11-2015) FullFullFullFullFull Top mat. Ik gebruik hem voor mij physio oefeningen, daar werd me een dikkere mat aangeraden. de maat is heel acht en dik, waardoor ik minder last heb van bijvoorbeeld mijn knieen. Ik vraag me af of de mat geschikt is voor actieve vormen van yoga, maar waar ik hem voor gebruik is hij echt top!

Marlies (23-10-2015) FullFullFullFullFull Geweldige service!!

Gaby (23-04-2015) FullFullFullFullFull Goede dikke mat voor een vriendelijke prijs. Niet kiezen als je echt een yogamat zoekt voor actieve vormen van yoga. DEze mat is meer voor pilates of meditatie of physiotherapie oefeningen bijvoorbeeld. De mat is heel licht van gewicht, dus gemakkelijk mee te nemen.
HEel teverden over de shop, want snelle levering en een handgeschreven briefje erbij, dat zoort service zie je niet zoveel meer.

Serla (04-12-2014) FullFullFullFullFull Goede en vooral zachte/dikke mat. ideaal voor mij, de meeste matten zijn te dun en te hard, en ik ervaar dit als beter voor mijn gewrichten, die stram zijn. Als je een actieve vorm van yoga doetm isdeze mat minder geschikt denk ik. Heel snel geleverd en duidelijke shop.

Maaike uit Belgie (14-10-2014) FullFullFullFullFull Zeer content met het matje.
Goede vriendelijke service.

Manou (12-03-2014) FullFullFullFullFull Wat een fijne mat is dit! En snelle de snelle verzending was ook erg prettig.
Bedankt!

Groet,
Manou