Top

Yoga Handdoeken

Yoga Handdoek

Yoga handdoek anti slip | Betere grip en absorptie


Op zoek naar een handdoek die niet van je yoga mat afschuift? Kies dan voor een yoga handdoek. De ideale oplossing doordat deze handdoek een anti-slip onderkant heeft. Yoga handdoeken zorgen ook nog eens voor betere absorptie van vocht en voor extra comfort.
Bij YogaKledingOnline hebben we verschillende yoga handdoeken in het assortiment. Zoals een standaard zwarte handdoek, of een yogahanddoek met een fris kleurtje zoals turquoise. Ga voor een kleur waar jij je prettig bij voelt. Dan kun je extra relaxed je yoga oefeningen uitvoeren.
loading
close


close
min: max:


Met een Yoga Handdoek voer je je asana's beter uit op een yoga mat
Wat is een yoga handdoek?


Een yogahanddoek is speciaal gemaakt om in combinatie met de yoga mat te gebruiken. Vanwege het transpireren tijdens de yoga les kan de mat wel eens glad worden en is de kans op uitglijden zeer groot. Wanneer je een yoga handdoek op de mat plaatst is de ondergrond veel stabieler. Je kunt je asana’s beter uitvoeren op de yoga-mat. Ook is een yoga handdoek ideaal voor Pilates!

Yoga handdoek - Zeer geschikt voor warme en intensieve vormen van Yoga

De yoga handdoek wordt vooral veel gebruikt bij yoga soorten zoals Bikram-yoga, Ashtanga-yoga en hot-yoga. Vanwege de intensieve vorm wordt er meer getranspireerd bij deze soorten yoga. Uiteraard is de handdoek ook te gebruiken tijdens de normale yogales. Het zorgt onder andere voor extra comfort.

Yoga Handdoek - Betere grip&absorptie en ideaal voor op reisYoga handdoek - Speciaal afgestemd op een yoga mat

Veel mensen gebruiken een bad- of strandlaken als handdoek tijdens de yoga les. Deze handdoek is vaak te groot of te klein voor de yoga mat. De yoga handdoek heeft dezelfde afmeting als een yoga mat zodat deze perfect past.Tevens is de kans zeer groot dat een normale handdoek gaat schuiven. Bij een yoga handdoek gebeurt dit niet vanwege de anti-slip onderkant. Daarnaast absorbeert een bad- of strandlaken veel minder vocht dan een yoga handdoek.

Yoga handdoek - Ideaal voor op reis

De yogahanddoek kan ook zeer gemakkelijk meegenomen worden op reis. Ga je op vakantie of op een tripje voor je werk? Bij weinig kofferruimte is de yoga handdoek de ideale vervanger van de yoga mat. Door de anti-slip onderkant en de kwaliteit kan de yoga handdoek ook goed gebruikt worden op ondergronden, zoals zand of gras.


Yoga handdoeken bij YogaKledingOnline


Yoga Handdoek - Biologisch Afbreekbare Anti-SliplaagWil je een yoga handdoek kopen? Neem dan een kijkje in ons assortiment yoga handdoeken.

In ons aanbod vind je handdoeken van het mooie merk Yoga Styles. Alle yoga handdoeken van Yoga Styles bij YogaKledingOnline zijn EKO. Dit betekent dat de handdoeken milieubewust zijn. De anti-sliplaag aan de onderkant van de anti slip handdoek is namelijk gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Zo is de handdoek niet alleen goed voor jou maar ook goed voor het milieu. 
Daarnaast is iedere antislip handdoek van Yoga Styles fair gemaakt. Dit wil zeggen dat de yoga handdoeken op een verantwoorde manier gemaakt zijn. 

Yoga handdoeken zijn gemaakt van een comfortabele en absorberende stof die lekker zacht aanvoelt. Onze yoga handdoeken zijn verkrijgbaar in een aantal kleuren. Wij raden aan om voor een kleur te kiezen waar je een prettig gevoel bij krijgt. Door de kleur bewust te kiezen ben je extra ontspannen tijdens de yoga oefeningen.


/Een Yoga Handdoek is onmisbaar in een yoga lesHet gemak van een yoga handdoek


Zeker wanneer je een yogamat vanuit de studio leent, is een yoga handdoek onmisbaar. Zie hieronder de voordelen van een yoga mat handdoek op een rij:

  • Absorbeert al het overmatige transpiratievocht
  • Hygiënische oplossing voor een geleende yogamat
  • Extra comfort
  • Een stabiele ondergrond door middel van de anti-sliplaag


De voordelen van een yoga handdoek kopen bij Yogakledingonline.nl


Bij Yogakledingonline.nl beschikken we niet alleen over een kleurrijk assortiment handdoeken voor een fijne prijs, maar je profiteert van nog meer voordelen:


Contact Yogakledingonline.nl


yogahanddoekHeb je vragen over een yoga handdoek? Of ontvang je graag advies over de yoga handdoeken? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Wij informeren en adviseren je graag!


Contact met één van onze medewerkers:
+31 (0)6 8200 8704
Bereikbaar - ook via WhatsApp van maandag tot en met vrijdag: 09:30 - 17:30 uur.

Stuur ons een e-mail:
info@yogakledingonline.nl

Rosa Yogakledingonline.nl
Bereikbaar 24 uur per dag, 7 dagen per week. We beantwoorden e-mails binnen 3 uur.

We hopen dat je in onze yogakleding webshop fijne yoga handdoeken vindt die het uitvoeren van je asana’s zullen verbeteren! Veel plezier met shoppen!

Namaste, Rosa den Houdijker
& Team Yoga Kleding Online