Top

Yoga Steunblok Kurk

  • Yoga steun blok kurk
FullFullFullFullFull
(5 / 1 KLANTREVIEWS)
11,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Yoga Steunblok Kurk 

Yogi & Yogini

Ben jij op zoek naar een yoga blok? Dan ben je aan het juiste adres bij Yogakledingonline.nl. Een yogablok is een hulpmiddel waarmee jij jouw yogaoefeningen makkelijker en met een mindere belasting van jouw lichaam kunt uitvoeren.

 

Waarom een yoga blok?

Een yogablok is zowel handig als hulpmiddel om bepaalde oefeningen gemakkelijker uit de kunnen voeren en daarnaast kun je een yoga blok gebruiken om spieren en gewrichten te ontlasten. Ben jij een beginnende yogi of yogini? Dan is een blok wellicht handig om de Asana’s net even wat makkelijker uit te voeren. Ben jij al een yoga pro? Dan is het gebruik van een yoga blok de manier om jezelf meer uit te dagen en nieuwe asana’s te proberen.

 

Yogakledingonline.nl heeft yogablokken in verschillende formaten en materialen. Ook hebben we handige sets in ons assortiment. Het Yoga Steunblok Kurk is gemaakt van 100% kurk uit Portugal en is op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De kwaliteit is uitstekend en je zult merken dat je na het gebruik van dit blok niks anders meer wilt.


• Merk: Yogi&Yogini
• Kleur: bruin
• Afmetingen: 23 x 12 x 7,5 cm
• Materiaal: kurk
• Gewicht: ± 600 gram

Ook beschikbaar in een set van 2 stuks:


KLANTREVIEWS (1)
FullFullFullFullFull (5 / 1 KLANTREVIEWS)

Lilianne (20-02-2017) FullFullFullFullFull Fijne blokken, zijn ook handig in gebruik en niet te zwaar mee te dragen.