Top

Wierook 7 Days - HEM

  • 7 days wierook hem
  • Hemwierook7days
2,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


7 Chakra's Wierook - HEM


Seven days wierook van HEM heeft 7 verschillende geuren in 1 doosje. Voor elke dag van de week een andere geur.

Dag 1:  Lemon in de blauwe verpakking: Deze wierook schenkt je voor deze dag het even stil te staan bij jezelf en vrede. 

Dag 2:  Amber in de gele verpakking: Deze wierook schenkt je voor deze dag spirituele wijsheid en moed om discriminatie tegen te gaan.

Dag 3: Rose in de roze verpakking: Deze wierook schenkt je voor deze dag de kracht van de liefde, energie en is goed bij hart aangelegenheden.

Dag 4: Jasmijn in de witte verpakking: Deze wierook schenkt je voor deze dag liefde en de capaciteit om deze liefde te ontvangen zonder voorwaarden.

Dag 5: Sandelwood in de groene verpakking: Deze wierook schenkt voor deze dag reiniging van je energie zodat alles er weer positief uit gaat zien.

Dag 6: Mandarin in de donker groene / oranje verpakking: Deze wierook schenkt voor deze dag mogelijkheden om dingen te gaan doen, geeft deze dag ook iets mysterieus. 

Dag 7: Galipan in de violet kleurige verpakking: Deze wierook schenkt voor deze dag het bevorderen van spirituele kennis door middel van meditatie, met behulp van deze wierook geur. 
 

Inhoud: 7 pakjes van elk 5 stokjes 


> Alles uit Witte Salie en Meer
> Alles uit Wierook en Kaarsen

KLANTREVIEWS (0)