Top

Lotusbloem Waxinehouder - Groot Roze

  • Lotusbloem kaarsenhouder groot roze 1
  • Lotusbloem roze groot 1
  • Lotusbloem roze groot 2
FullFullFullFullFull
(5 / 4 KLANTREVIEWS)
14,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Lotusbloem Waxinehouder - Groot Roze


Deze prachtige roze kaarsenhouder in de vorm van een lotusbloem is gemaakt van capiz schelpen en heeft zilverkleurige randen. Met een waxinelichtje verspreidt de houder een zacht, sfeervol licht.

De kleur roze staat symbool voor vriendschap, vrouwelijkheid, waarheid, passie, vrede, zorg en vertrouwen.

Een lotusbloem staat symbool zuiverheid, transformatie, scheppende kracht, wedergeboorte, inzicht, wijsheid en harmonie en wordt ook wel de Bloem van het Licht genoemd. De Lotus heeft tegelijk knoppen, bloemen en wortels en wordt daarom ook beschouwd als een symbool van toekomst, heden en verleden. Ook wordt deze bloem geassocieerd met de zeven energiecentra in ons lichaam, chakra's genaamd.
 
• Kleur: Oranje

• Afmetingen: Hoogte 15 x 15 cm

lotusbloem-kaarsenhouder-groot-roze lotusbloem-kaarsenhouder-groot-roze lotusbloem-kaarsenhouder-groot-roze> Alles uit Lotusbloem Kaarsenhouders
> Alles uit Wierook en Kaarsen


KLANTREVIEWS (4)
FullFullFullFullFull (5 / 4 KLANTREVIEWS)

justyna (21-11-2015) FullFullFullFullFull in het echt nog mooier, echt een plaatje! heel snel thuis met en kleinigheidje in mijn pakketje. voor herhaling vatbaar.

Renee (23-10-2015) FullFullFullFullFull Ik was al gek op de kleine lotus bloemen!!! Ik wissel de kleuren thuis af, nu ook de grote erbij. Helemaal happy

Andy (17-11-2014) FullFullFullFullFull Heel mooi!
Product is naar verwachting, precies als op de foto.

Theresa (14-11-2014) FullFullFullFullFull Wauw, wat een mooie lotusbloemen! Ik had al die kleinere in huis, maar toen ik deze zag heb ik die meteen ook besteld. Hij staat heel mooi bij de andere lotussen :-)

Type de code over