Maattabel Zense

Welke maat kies ik?


Op deze pagina vind je de maattabellen van Zense Yogawear. De bovenste sizechart kun je raadplegen voor broeken, leggings, mouwloze tops en shirts. De onderste voor Yoga BH's.

Note: sommige artikelen kunnen wat groter of kleiner uitvallen dan de maattabel. Indien dit het geval is, staat het in de productomschrijving vermeld bij specificaties > 'pasvorm/fit'. Ook staat daar de lengte van shirts en mouwloze tops aangegeven.

Kom je er niet uit? Neem gerust contact met onze klantenservice op, we helpen je graag verder.

 

 

HOE TE METEN?

Bust: het volste deel van de buste ter hoogte van de tepels, bij voorkeur met een (sport)BH.
Taille: rond de middel, net boven de navel
Heupen:
 het volste deel van de heupen, rondom de billen.
Beenlengte: lengte gemeten van kruis tot onderkant zoom.


Let op: sommige artikelen kunnen wat groter of kleiner uitvallen. Indien dit het geval is, staat het in de productomschrijving vermeld bij specificaties > 'pasvorm/fit'.

Wasvoorschriften:

Wees lief voor jouw yogakleding en het zal ook lief voor jou zijn. Volg altijd de wasvoorschriften die aangegeven zijn op het kledingstuk. Als er handwas staat, was de kleding dan niet in de wasmachine, ook niet op een handwas-programma. Was altijd binnenstebuiten en samen met dezelfde kleuren. Let goed op of het item in de droger mag en of je het kunt strijken. Als een item bedrukt is, strijk dan nooit over de opdruk. En niet te vergeten: denk aan het milieu, was op een ECO programma en gebruik bij voorkeur natuurlijke wasmiddelen.

Kom je er niet uit?

Als je er niet uit komt of twijfelt tussen maten, neem dan gerust contact met ons op. We adviseren je graag! Je kunt ons van maandag t/m vrijdag tussen 09:30 uur en 17:30 uur mailen, bellen en whatsappen.

Contactgegevens:
+31 (0)6 8200 8704
info@yogakledingonline.nl

Namasté, 

Team YogaKledingOnline.nl
Rosa, Michelle, Shanna, Muriel en Leanne