Door goede voorzorgsmaatregelen is onze dienstverlening onveranderd. Dus gewoon bezorging de volgende werkdag en gratis retournering. Ook onze klantenservice blijft bereikbaar.

Asquith Balance Bra

Welke maat kies ik?


Op deze pagina vind je de maattabel van de Balance Bra van Asquith. 

Note; het kan zijn dat je volgens onze maattabel voor de Balance Bra een maat kleiner uitkomt dan je normaal gesproken zou verwachten, dit komt omdat de BH groot uitvalt en wij hier in onze maattabel al rekening mee hebben gehouden. Hou dus bij de maat bepaling de gegevens van onderstaand tabel aan :-)

Kom je er niet uit? Neem gerust contact met onze klantenservice op, wij helpen je graag verder!

Balance Bra

Maattabel  XS  S M L XL XXL
Confectie maat: 34/36 36/38 38/40 40/42 42/44 44/46
Omvang: 70/75 75/80 80/85 85/90 90/95 95/100
Cupmaat: A/B B/C C/D D/E E F


HOE TE METEN?

Omvang: meet de omvang onder je borsten
Cupmaat: hou hierbij de cupmaat aan welke je gemiddeld van bh's draagt

 

WASVOORSCHRIFTEN:

Wees lief voor jouw yogakleding en het zal ook lief voor jou zijn. Volg altijd de wasvoorschriften die aangegeven zijn op het kledingstuk. Als er handwas staat, was de kleding dan niet in de wasmachine, ook niet op een handwas-programma. Was altijd binnenstebuiten en samen met dezelfde kleuren. Let goed op of het item in de droger mag en of je het kunt strijken. Als een item bedrukt is, strijk dan nooit over de opdruk. En niet te vergeten: denk aan het milieu, was op een ECO programma en gebruik bij voorkeur natuurlijke wasmiddelen.