Over Yogakledingonline.nl

Namasté, yogini of yogi! Wat leuk dat je Yogakledingonline.nl bezoekt. Ben je nieuwsgierig wie wij zijn en waar we vandaan komen? We vertellen je graag over het onstaan van onze yoga webshop.

 

De geschiedenis van Yogakledingonline.nl

 

Maar de liefde voor yoga begon te groeien. Daarom besloot Rosa zich meer te gaan richten op yoga kleding, artikelen en accessoires. Al snel volgde de yoga online webshop Yogakledingonline.nl met een breed assortiment aan eerlijke en hippe yoga kleding, yoga artikelen en accessoires. Ook bij Yogakledingonline.nl kun je terecht voor leuke cadeaus voor jezelf of een ander, originele handgemaakte woonaccessoires en bijzondere sieraden.

Daarnaast werd er een yoga studio opgericht. In deze yoga studio werden verschillende vormen van yoga geven en meditatie en spiritualiteit workshops aangeboden. Hierdoor werd de kennis, ervaring en de passie op het gebied van yoga vergroot.


Yogakledingonline.nl haar populariteit groeit en groeit. Veel bestaande klanten komen steeds terug en daarnaast verwelkomt de yogawebshop steeds weer nieuwe enthousiaste klanten. De keuze is daarom genomen om de fysieke winkel te sluiten en later de yogastudio over te dragen. Zo is het mogelijk om ons volledig te richten op de yogawebshop en onze bezoekende klanten.

Ons kantoor en magazijn bevinden zich in Polsbroek. Een heerlijke plek, midden in het groene hart. Het uitzicht op de weilanden, de vele bomen en bloemen, de kippen, eenden en de katten zorgen ervoor dat we ook tijdens hectische uren op kantoor de rust bewaren.

 

Yoga webshop Yogakledingonline.nl

Yogakledingonline.nl is dé yoga webshop voor jouw yoga kleding. Daarnaast bieden wij ook yoga artikelen en accessoires aan. Elke yoga liefhebber kan bij ons terecht. Onze yoga webshop biedt verschillende unieke en fijne yoga kleding en artikelen/accessoires aan van zeer hoge kwaliteit. Onze missie is dat jij jouw yoga sessies perfect, comfortabel, zen en daarnaast stralend uitvoert.

 

De yoga kleding en artikelen/accessoires hebben wij dan ook met zorg uitgezocht en zelfs uitgetest. Ze brengen jouw yoga sessie gegarandeerd tot een hoger niveau. In onze yoga kleding voel je je fantastisch en voer je perfect en comfortabel je asana’s uit. Daarnaast hebben wij voor onze yoga fashionisten prachtige hippe yoga kleding. Onze yoga artikelen/accessoires bieden jou de ondersteuning die je nodig hebt bij yoga of mediteren. Wij bieden alleen producten aan die een positieve bijdrage leveren aan jouw yoga sessie.

 

Bij Yogakledingonline.nl vind je alleen FAIR producten. Wij vinden het van groot belang dat onze producten lief zijn voor mens en natuur. Respect voor onze medemens en het milieu staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij altijd op zoek naar de meest verantwoorde merken.

 

Naast yoga kleding, artikelen en accessoires kan je bij ons terecht voor verschillende wierook en kaarsen, spirituele cadeaus.

Yogakledingonline.nl - Ook de yoga kleding webshop voor andere sporters

Maar niet alleen yogini’s en yogi’s zijn bij ons welkom. Onze kleding uit onze yoga kleding webshop is ook uitermate geschikt voor andere sporters. Pilates liefhebbers, crossfiters, fitnessers, hardlopers en dansers zijn ook meer dan welkom! Daarnaast zit onze yoga kleding zo comfortabel, dat het ook vaak gebruikt wordt als vrijetijdskleding.

Onze 'mission possible'

 

Maak kennis met het enthousiaste team van Yogakledingonline.nl

Wij zijn trots op ons hardwerkende, enthousiaste en mooi samengestelde team! Bij Yogakledingonline.nl werken mensen met een passie voor yoga en hun vak. Zij zorgen ervoor dat je snel je yoga kleding en artikelen/accessoires in huis hebt en daarmee aan de slag kan. Daarnaast wilt het team je graag voorzien van alle informatie en uitgebreide adviezen. Het team van Yogakledingonline.nl staat altijd voor je klaar.

Maak kennis met:

Rosa den Houdijker

Owner | General Manager

Rosa houdt zich bezig met de 'bigger picture' van de webshop en alles wat daar bij komt kijken. Van sales tot inkoop, van marketing tot logistiek. Waar staan we nu en waar willen we zijn volgend jaar? Ze is vaak op kantoor en ziet graag dat collega's zich ontplooien en bovenal naar hun zin hebben.
Het team over Rosa: creatief, harde werker, positief

 

Michelle van Bronckhorst
Manager | Inkoop, Sales, Marketing en Customer Support

Michelle is de rechterhand van Rosa en houdt zich bezig met het vertalen van de 'bigger picture' in Rosa's hoofd naar concrete plannen. En daar komt alles bij kijken: inkoop, verkoop, klantenservice, het aansturen van medewerkers en stagiaires, magazijn, planning, marketing en sales, logistiek en communicatie. Michelle is georganiseerd, precies en geduldig. Ze kan heel goed sparren en een luisterend oor zijn. Op kantoor zorgt ze voor scherpe humor en heel belangrijk: overzicht.

Het team over Michelle: enthousiast, geduldig en georganiseerd

 

Shanna van der Linden
Assistent Manager | Webshop, IT en Magazijn

Shanna is elke dag aanwezig in Polsbroek en regelt eigenlijk van alles. Het ene moment staat ze te helpen met het inpakken van bestellingen of het inruimen van nieuwe artikelen in het magazijn, en het andere moment staat ze een klant te woord, maakt ze foto's van nieuwe producten of duikt ze in ons software systeem. Een aanpakker, die weet wat ze wil, zich nooit ergens te goed voor voelt en snel kan schakelen. Op kantoor zorgt ze voor veel humor, maar ook voor een goed gesprek kan je bij haar terecht.

Het team over Shanna: grappig, zorgzaam en snel

 

Lisa Rooken
Webshop Medewerker

Lisa is begonnen als stagiaire bij Yogakledingonline. Na het afronden van haar stage, rolde ze als het ware in haar huidige functie. Ze is onze onmisbare computer 'nerd' en zorgt dat elke link en foto in onze shop klopt. Ze is snel, precies en altijd lief voor haar collega's. Naast het werk bij YogaKledingOline heeft ze een job in de horeca, waar haar goedlachse en zorgzame karakter ook super goed tot zijn recht komt. 

Het team over Lisa: geinteresseerd, slim en enthousiast

 

Muriel Grootaers
Editor Social Media & Press

Muriel houdt zich bezig met onze Social Media kanalen. Elke post die je op onze Facebook pagina staat komt uit de handen van Muriel. Ze maakt de leukste combi's en volgt de laatste trends. Voor inmiddels meer dan 11000 lieve vrienden op onze Facebook pagina post zij de hele week inspirerende quotes, mooie foto's, new arrivals en scherpe weekdeals. Het is een bezige bij en een echte facebook Guru.

Het team over Muriel: creatief, snel en down to earth

 

Ra en Rainbow

Medewerkers Gezelligheid op Kantoor

Ra en Rainbow zijn verantwoordelijk voor ontspannen, de oud papierbak checken en natuurlijk voor lopen of liggen waar je niet mag lopen of liggen. Het kantoor is hun tweede thuis en na een ochtend jagen in de weilanden is het de ultieme plek om te slapen. Ze zijn altijd in voor een aai en eten. De zusjes zorgen voor een huiselijke en gezellige sfeer en houden het hoofd koel tijdens de hectische uren op kantoor.

Het team over Ra en Rainbow: eigenwijs, lief en zen

 

Ontdek meer over Yogakledingonline.nl op Facebook

Yogakledingonline.nl is natuurlijk actief op social media. Op Facebook delen we ons enthousiasme en houden we iedereen up to date over onze yoga producten. Regelmatig hebben we gave winacties en producten in de sale!

 

Het Social Media team van Yogakledingonline.nl bestaat uit Muriel Grootaers (editor) en Lisa Rooken (co-editor).

 

www.yogakledingonline.nl is onderdeel van:


Badu Trading
Kamer van Koophandel: 67583997
BTW nummer:  NL183118388B02
IBAN: NL44 RABO 0154 1780 47
BIC: RABONL2