Top

Power Yoga Mat 5mm - Paars - Yogi & Yogini

30% KORTING
  • Yoga power mat paars yogi yogini
FullFullFullFullFull
(5 / 1 KLANTREVIEWS)
€ 49,95
34,95
Dit product of deze maat is (tijdelijk) niet op voorraad


Power Yoga Mat 5mm- Paars

Yogi&Yogini


De Power Yoga Mat 5 mm van het merk Yogi & Yogini biedt super goede grip, ook wanneer je veel zweet tijdens jouw yoga sessie. Een perfecte yogamat die te gebruiken is voor vele yoga vormen, in het bijzonder voor Power Yoga, Bikram Yoga, Hot Yoga en Ashtanga Yoga (de meest intensieve yoga vormen).

Deze Power Yogamat heeft een extra anti slip oppervlak en is schokbestendig. De Power Yogamat is zwaarder en heeft een grotere dichtheid dan een gewone hatha yoga mat. Daarnaast is de mat waterafstotend en warmte-isolerend op een koude ondergrond.

Door de compacte structuur en de dikte van 5 mm heb je goed contact met de ondergrond en dat is voor bijvoorbeeld balans houdingen heel prettig. De powermat heeft een gewicht van circa 3 kilo.

Note: de mat is iets breder dan een gemiddelde mat. De mat past daardoor niet in onze basic tassen, maar wel in de XL tassen.

Schoonmaken van de mat: maak regelmatig (het liefst na elke yogasessie) de mat schoon met een doek met warm water. Af en toe kun je een natuurlijk schoonmaakmiddel gebruiken om goede te ontvetten. Zorg er wel voor dat je vervolgens de mat nog een aantal keer goed met water schoonmaakt, zodat er geen schoonmaakmiddel resten achterblijven. Na het schoonmaken de mat goed laten drogen voordat je deze oprolt. De Yoga Mat Powergrip 3 mm is niet geschikt voor in de wasmachine of droger.

 

• Merk: Yogi & Yogini
• Kleur: Paars 
• Afmetingen: 185 x 66 cm
• Dikte: 5 mm
• Gewicht: 3000 gram
• Materiaal: Vinylschuim/PVC met extra anti-slip
• Geschikt voor:
 intensieve yogavormen, zoals Power Yoga,

Bikram Yoga, Hot Yoga en Ashtanga Yoga

yoga-mat-basic-5-mm-turquoise-yogi-yoginiKLANTREVIEWS (1)
FullFullFullFullFull (5 / 1 KLANTREVIEWS)

Tineke (14-10-2016) FullFullFullFullFull Was al lang op zoek naar een wat zwaardere mat.
Heel fijn voor de power yoga