Top

Oogkussens

Oogkussen Yoga meditatie Een oogkussen voor Yoga en meditatie is een fijn hulpmiddel om tot diepe ontspanning te komen. Aan het einde van een Yogales is er vaak een liggende meditatie (Savasana) en dan kan het prettig zijn om je helemaal af te sluiten en naar binnen te keren. Een yoga bolster en meditatie deken kunnen hierbij helpen. Ook een Yoga oogkussen komt dan goed van pas! Je legt het kussentje op gesloten ogen en je zult merken dat het gewicht op de oogkassen en het zachte katoen, linnen of zijde je in een diepere meditatie brengt. Bekijk hieronder ons aanbod Yoga Relax Oogkussens. De kussentjes zijn gevuld met biologische lijnzaad en heerlijk geurende lavendel.
loading
close


close
min: max:
Oogkussen yoga naturel
WORLD YOGA DAY! -10%
Oogkussen yoga lichtblauw
WORLD YOGA DAY! -10%
Oogkussen yoga olijfgroen
WORLD YOGA DAY! -10%
Yoga oogkussen curves flowee grijs
WORLD YOGA DAY! -10%
Yoga oogkussen curves flowee turquoise
WORLD YOGA DAY! -10%
Yoga oogkussen curves flowee oranje
WORLD YOGA DAY! -10%

Oogkussen Curves Oranje - Flowee

€ 13,95 € 12,56
Dsc03298
WORLD YOGA DAY! -10%
Oog relaxkussen paars yogastyles 1
WORLD YOGA DAY! -10%
Oogkussen yoga paars
WORLD YOGA DAY! -10%
Oogkussen yoga blauw
WORLD YOGA DAY! -10%
Oogkussen yoga rood
WORLD YOGA DAY! -10%
Oogkussen taupe
WORLD YOGA DAY! -10%

Waarom een oogkussen voor Yoga en Meditatie?


yoga oogkussenEen yoga oogkussen is een mooie toevoeging aan jouw meditatie of Savasana sessie. Het is namelijk heel belangrijk dat je volledige gezicht, en dus ook de ogen, ontspannen is als je mediteert. Het is een manier om alle spanningen los te laten. 

Het oogkussentje leg je op jouw gesloten ogen en het lijnzaad waarmee ze gevuld zijn, zakt als het ware in de oogkassen. Het kussen vorm zich precies naar jouw gezicht. De lichte druk die er door het gewicht ontstaat zorgt voor een heerlijke ontspanning! En natuurlijk laat het oogkussen geen licht door, de ogen kunnen dus echt even helemaal relaxen.

Daarnaast hebben de yoga oogmaskers een heerlijke lavendel geur. Lavendel staat bekend om haar ontspannende werking. De zoete geur brengt rust en harmonie: fijne ingredienten dus voor mediteren.

Kun je het oogkussen wassen?

meditatie artikelen
Sommige kussens in onze online Yogawinkel hebben een losse buitenhoes (bijvoorbeeld deze van Flowee) . Deze is geschikt voor handwas. De binnenhoes en de vulling kun je niet wassen. De lijnzaad en lavendel van het oogkussen dienen droog te blijven namelijk.

Naast eye pillows zijn er nog meer meditatie artikelen en yoga accessoires die een goed hulpmiddel zijn om tot diepe ontspanning te komen aan het het einde van een yogales of meditatie. Naast comfortabele Yogakleding voor dames en heren, bieden we ook bolsters, meditatiekussens, wierook, chakra kaarsen en prachtige Koshi wind gongen aan die een mooi, rustig klankspel geven.