Top

Online Yoga Nidra Cursus

Online Yoga Nidra Cursus met Melanie en Rolf van Happy With Yoga


Is Yoga Nidra nieuw voor je of heb je het al eens ervaren, maar wil je het ook graag thuis kunnen toepassen? Dan is deze Online Yoga Nidra Cursus echt iets voor jou! De cursus is ontwikkeld door Melanie en Rolf van Happy With Yoga.

Yoga Nidra is een systematische methode waarbij complete mentale, lichamelijke en emotionele ontspanning centraal staat.

Yoga Nidra bestaat uit twee woorden uit het Sanskriet. Yoga betekent 'samenbrengen' of 'verbinden'. En Nidra betekent 'slaap'. Bij Yoga Nidra balanceer je als het ware op het lijntje tussen wakker zijn en slapen. Tijdens Yoga Nidra lijkt het namelijk alsof je slaapt, maar je bewustzijn is aan het werk op een dieper niveau. 

Je werkt naar deze diepe staat van ontspanning toe door middel van een aantal systematische visualisaties en oefeningen. Je komt mentaal, fysiek en emotioneel tot een diepe ontspanning en komt in een hele ontvankelijke staat.

Melanie en Rolf van Happy With Yoga

Inhoud van de Online Yoga Nidra Cursus


Deze online cursus bevat 7 Audio Yoga Nidra sessies van verschillende lengtes. De langere sessies brengen je 'dieper' in ontspanning en de korte sessies zijn ideaal voor als je bijvoorbeeld niet zoveel tijd hebt.

Bij de cursus ontvang je een handig E-book met uitleg over alles wat je moet weten over Yoga Nidra.

Als bonus ontvang je ook nog 3 korte online yoga sessies (twv 27 euro), want het kan prettig zijn om voorafgaand aan een Nidra sessie een aantal Yoga houdingen te doen.

En je krijgt, als je dit leuk vindt, toegang tot een leuke community mede-yogi's via de besloten facebook groep van Happy With Yoga.

Online Yoga Nidra Cursus

Bekijk hieronder een filmpje, waarin Rolf een korte uitleg geeft over Yoga Nidra:
Wat kost de Online Yoga Nidra Cursus?


De 7 audio Yoga Nidra sessies, het e-book met uitgebreide uitleg over Yoga Nidra, de 3 yoga sessie bonusvideo's kosten samen nu slechts 37 euro (in plaats van 87 euro). Dat is een fijne prijs voor een uitgebreide Yoga Nidra cursus die je altijd en overal kunt beluisteren op jouw moment! Klik hier om je direct aan te melden.

Hoe hebben wij de Yoga Nidra cursus ervaren?


Natuurlijk hebben wij ook zelf de Yoga Nidra Sessies gevolgd :-). Want elke 'product' in onze webwinkel, 'testen' we het eerst, zodat we precies weten wat we aanbieden.

Wij kennen Rolf en Melanie ook persoonlijk en weten dus dat het fijne docenten zijn. Happy With Yoga en Yogakledingonline.nl werken regelmatig samen om onze passie voor Yoga te delen met zoveel mogelijk yogi's en yogini's. Zo schrijft Rosa maandelijks een artikel voor het blog Happy With Yoga en is Melanie regelmatig te spotten in de nieuwste oufits uit onze online yogawinkel.

We hebben de Nidra audio sessies als heel ontspannen en diepgaand ervaren. Ook het e-book legt duidelijk uit wat Yoga Nidra nu precies is. In het begin vielen sommigen van ons in slaap tijdens een sessie :-). Maar we kunnen met zekerheid zeggen dat naarmate je het vaker beoefent, het steeds beter gaat en je echt enorm veel profijt hebt van het beoefenen van Yoga Nidra. Oefening baart kunst!

Wij zijn dus groot fan van deze Online Yoga Nidra Cursus! Het is een toegankelijke, kwalitatief heel goede en uitgebreide cursus! Het voordeel van een online audio cursus is ook dat je het kunt volgen wanneer het jou uitkomt, heel ontspannen op je eigen tempo, en lekker thuis.

Aanmelden online Yoga Nidra Cursus

We wensen je veel plezier met de Yoga Nidra cursus van Happy With Yoga!

Namaste, Rosa van Yogakledingonline.nl