Top

Morning Star Wierook

nippon-kodo-morning-star-wierook-kopen Nippon Kodo Wierook Morningstar online kopen bij Yogawinkel en Giftshop Badu

Nippon Kodo Wierook Morningstar is de bekendste serie van het bekende merk Nippon Kodo. Nippon Kodo is de grootste exporteur van Japanse wierook wereldwijd. Het merk staat bekend om de goede kwaliteit, milde geuren en mooie verpakkingen. De wierook is niet toxisch, dat wil zeggen dat deze wierook geen giftige stoffen bevat. De samenstelling van de wierook is de beste zuivere harsen, planten en kruiden. Het merk Nippon Kodo heeft verschillende series wierook, waarvan Nippon Kodo Wierook Morningstar veruit de meest populaire serie is. Deze serie bevat geen hout- of bamboestokjes, waardoor ze een meer zuivere geur geven dan bijvoorbeeld Indiase wierook en daarnaast produceert Nippon Kodo Wierook Morningstar minder rook dan de Indiase variant.

In ieder pakje van deze wierook zitten 50 stokjes van ongeveer 13 cm. De stokjes hebben een brandduur van ongeveer 25 minuten. Ook zit er een klein keramieken wierookhoudertje in.
Onze webshop verkoopt natuurlijk ook prachtige 
wierookbranders, -plankjes en -houders, zoals dit wierookplankje met een mooie Ganesha erop.

YogaKledingOnline.nl verkoopt een aantal heerlijke geuren van wierook Wierook Morninstar Nippon Kodo.
Wanneer je bijvoorbeeld de heerlijke geur 
lavendel brandt en je je ogen sluit waan je je voor een ogenblik aan de kust van de Middellandse-Zee in Zuid-Frankrijk. Lavendel is een fijne geur, die erg ontspannend kan werken. Als je in de paarse sferen wilt blijven van de lavendelgebieden, kan je bijvoorbeeld een paarse lotusbloemhouder met waxinelichtje branden, een paarse dromenvanger ophangen, een paarse meditatiedeken en een paars meditatiekussen gebruiken. Wanneer je eens iets anders wilt dan wierook branden kan je ook kiezen voor onze verschillende geuroliën, natuurlijk zit de geur lavendel ook daar tussen. Ook hebben wij mooie geuroliebranders in ons assortiment, zoals dit prachtige Boeddhahoofd.

Naast 
Nippon Kodo Wierook Morningstar hebben we ook wierook van het merk Satyia Baba. Dit merk heeft ook een uitgebreid assortiment van wierookgeuren. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag of iets dergelijks? Kijk dan ook eens op onze cadeaupagina. Hier vindt je onder anderen dromenvangersgelukscadeaus en sieraden.
 Als je vragen hebt, neem dan gerust 
contact met ons op, we helpen je graag verder. Succes!

Namasté, Team YogaKledingOnline.nl