Top

Mini Thaise Boeddha, Happy Boeddha, Ganesha - Set van 3

  • Mini boeddha ganesha brons
  • Mini ganesha boeddha cadeau sfeer
  • Boeddha cadeaus spirituele winkel
12,95
Dit product of deze maat is (tijdelijk) niet op voorraad


Mini Thaise Boeddha, Happy Boeddha, Ganesha - Set van 3


Leuke set van 3 kleine bronzen beeldjes. In dit setje van drie zit een; Thaise Boeddha, een Happy Boeddha en een Ganesha. Erg leuk als decoratie in jouw eigen huis maar ook erg leuk om cadeau te doen.

De Chinese Boeddha, ook wel Happy Boeddha of de Lachende Boeddha genoemd, staat symbool voor geluk, blijheid, succes, voorspoed en welvaart. Het verhaal gaat dat de Boeddha nog meer geluk brengt als je af en toe over zijn dikke buik wrijft.

De Thaise Boeddha brengt geluk, harmonie en gezondheid. Deze Boeddha staat symbool voor het bereiken van ‘verlichting’, de status van een allesomvattend inzicht in het leven. Hij herinnert je aan de deugden die het Boeddhisme kent, namelijk vredelievendheid, compassie, respect, kalmte en acceptatie.

De Ganesha, ook wel Ganesh genoemd, is de godheid met het 'olifantenhoofd' uit het Hindoeïsme. Hij is de god van kennis en wijsheid, neemt hindernissen weg en is de beschermheilige van reizigers. Hindoes bidden tot Ganesha voor ze aan iets nieuws beginnen, zoals een nieuwe baan, verhuizing of reis.


• Afmetingen: 2cm breed x 3cm lang
• Kleur: brons kleurig
• Materiaal: metaal

Beschikbaar in de volgende uitvoeringen: 
> Alles uit Gelukscadeaus

> Alles uit Spirituele Cadeaus


KLANTREVIEWS (0)