Door goede voorzorgsmaatregelen is onze dienstverlening onveranderd. Dus gewoon bezorging de volgende werkdag en gratis retournering. Ook onze klantenservice blijft bereikbaar.
1 Product

Wanneer je yoga kleding gaat aanschaffen heb je misschien al een bepaald idee in je hoofd over wat je wilt. Het merk Zense is er een die je door de unieke uitstraling helemaal van gedachte kan laten veranderen. Het is een nieuwkomer onder de yoga kleding merken met prachtige kleding. Het merk biedt een assortiment aan waarin je werkelijk elk benodigd kledingstuk kunt vinden wat je nodig hebt, zelfs sokken. Als je verder leest vertellen wij meer over dit merk en waarom wij dit een echte aanrader vinden. Bekijk daarna op je gemak eens het assortiment van Zense en je zal direct zien wat wij bedoelen met de unieke uitstraling.

Een nieuw Nederlands merk

Yoga kleding merken zijn afkomstig van overal ter wereld maar Zense is een oer-Hollands merk. Wij zijn hier direct helemaal verliefd op geworden. Dat komt door de kwaliteit, de ontwerpen en de veelzijdigheid van het merk. Er is gekeken naar de behoefte van klanten en hier is goed op ingespeeld. Zo hebben ze leggings, tops, bh’s en zelfs sokken in het assortiment opgenomen. Zo kun je dus een heel complete outfit yoga kleding dames aanschaffen van het merk Zense en helemaal genieten van de kleding. Je zal tijdens het dragen echt merken dat er goed is nagedacht over de ontwerpen voordat de producten aangeboden worden.

Bikram yoga met Zense

Bikram yoga is niet hetzelfde als andere vormen van yoga. Dat komt omdat dit in een verwarmde ruimte met een hoge luchtvochtigheid wordt gedaan. De temperatuur kan oplopen tot maar liefst 40 graden. Dit vraagt om andere kleding als bijvoorbeeld Hatha yoga. Het is belangrijk dat de kleding luchtig is zodat zweet snel afgevoerd kan worden. Daarnaast moet de kleding heel comfortabel aanvoelen omdat je door de hitte bewuster bent van alles aan jouw lichaam. De bikram kleding van Zense heeft anti-geur en antibacteriële eigenschappen zodat jij fris de bikram yoga doorkomt.

Bestel Zense Yogawear online

Online bestellen van yoga kleding is vandaag de dag niet meer zo ingewikkeld en vervelend als het ooit was. Het heeft zelfs veel voordelen waardoor steeds meer mensen dit verkiezen boven het gaan naar een winkel. Bij alle producten staat een afbeelding en een omschrijving. Zo weet je altijd precies wat je kunt verwachten. Mocht de maat toch niet helemaal goed zijn kun je het product eenvoudig en gratis retour sturen. Als je een bestelling plaatst voor 23:30 uur, dan verzenden wij die dezelfde dag nog. Hierdoor bespaar je dus echt een hele hoop tijd. Bestel jouw Zense yoga kleding bij Yogakleding Online en geniet snel van de geweldige kwaliteit en uitstraling.

Lees meer
Lees minder