4 Producten

Naast onze standaard yoga kleding merken hebben we ook hele bijzonder merken. Zo bieden Wij in ons assortiment verschillende Koshi windgongen aan met elk een eigen geluid. Deze zijn te gebruiken tijdens yoga en meditatie om de ontspanning en focus tot een geheel nieuw niveau te tillen. Als dit jou ook als muziek in de oren klinkt moet je vooral even verder lezen. Niet elke windong is namelijk hetzelfde en het effect wat het heeft is dan ook geheel anders. Koshi biedt opties aan die aansluiten bij de verschillende elementen. Lees verder en ontdek welke optie of opties het beste passend zijn bij jou.

De vier elementen van Koshi

De windgong van Koshi is handgemaakt en dat zie je direct terug in de prachtige afwerking. Doordat er zoveel tijd en aandacht in de maak gaat zitten heb je hier de mooiste geluiden van. De producten zijn vernoemd naar de verschillende elementen en dat is niet voor niks. Het element water symboliseert stroming, beweging, gevoelens en intuïtie. Vuur laat je warmte en kracht voelen en hier komt ook je enthousiasme vandaan. Tenslotte is er nog lucht, dit element symboliseert vrijheid, logica en de geest. Je kunt deze verschillende elementen uiteraard met elkaar combineren om een prachtig effect te krijgen met verschillende mooie tonen.

Kies de juiste klanken

Als je geholpen wilt worden door de verschillende klanken waaruit je kunt kiezen is het belangrijk te weten hoe deze klinken. De klankkleur staat omschreven in de productomschrijving maar dit zegt je misschien niks. Om het kiezen wat makkelijker te maken hebben wij op de productpagina’s ook de optie om de klanken te beluisteren. Hierdoor weet je van tevoren precies wat je aanschaft. Als je meerdere producten wilt combineren om zo het voordeel te hebben van alle elementen is dat uiteraard ook erg goed mogelijk. De klanken van Koshi klinken bij elkaar erg harmonieus en rustgevend.

Meditatie verdiepen

Meditatie is een kunst die beoefend moet worden. Je zal dit niet direct onder de knie hebben en zeker in het begin kan focus een lastig punt zijn. Er zijn haast altijd wel omgevingsgeluiden die afleiden. Meditatie accessoires en een windgong van Koshi kan je hierbij helpen. Door de geluiden die hierdoor gemaakt worden heb je minder last van externe prikkels. Dit kan helpen om de focus beter te behouden waardoor mediteren makkelijker wordt. Als je de klanken kiest die bij jou passen zal je dit als zeer prettig ervaren en kan je hiermee beter ontspannen.

De gebruikte materialen van Koshi

Voor het maken van een windgong zijn er verschillende materialen gebruikt. Ze worden allemaal met de hand gemaakt van bamboe en metaal. Deze materialen worden verwerkt aan de voet van de Pyreneeën. Door de materialen op verschillende manieren te bewerken worden er verschillende geluiden geproduceerd. Het gebruik van bamboe en metaal zorgt ervoor dat de windgongen van Koshi het gehele jaar door buiten gelaten kunnen worden. In de koude en vochtige maanden hebben ze alleen wat verzorging nodig. Je kan er lang van genieten door de duurzaamheid van het bamboe en metaal.

Bestel alles van dit merk bij Yogakleding Online

Een windgong kan je focus helpen behouden en verdiept meditatie. De mooie geluiden van een Koshi windgong klinken prachtig. Je kunt de 4 verschillende opties vanuit ons assortiment aanschaffen. Je kunt deze afzonderlijk gebruiken of met elkaar combineren. Als je deze bij ons besteld heb je de windgong snel in huis. Als je besteld voor 17:30 uur wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij elk product van Koshi staat een duidelijke omschrijving waardoor je precies weet of de windgong bij jou past. Bestel snel en eenvoudig de producten van Koshi of andere producten zoals yoga kleding bij Yogakleding Online.

Lees meer
Lees minder