Top

Meditatiekussen Taupe 17x33cm Yogi&Yogini

  • V20160812 111328 6837550x550
FullFullFullFullFull
(5 / 2 KLANTREVIEWS)
24,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Meditatiekussen Taupe 17x33cm Yogi&Yogini 

Yogi&Yogini


NOTE: dit kussen is wat lichter en grijzer dan op de foto.
Meditatiekussen Taupe 17x33cm Yogi&Yogini is een comfortabel kussen en heeft door de mooie grijs / taupe kleur in combinatie met het borduursel op de riem een hippe uitstraling. Het meditatie kussen is 14 cm hoog en 31 cm breed. Het taupe kleurige meditatiekussen is gemaakt van 100% katoen en gevuld met boekweitkaf.

 

Het kussen beschikt over een sterke ritssluiting waardoor je gemakkelijk bij het binnenkussen kan. Deze kun je zelf bijvullen met boekweitkaf (verkrijgbaar in onze shop). Het boekweitkaf zorgt ervoor dat het kussen zich aanpast aan de stand van jouw bekken waardoor jij perfect rechtop kunt zitten. Je kunt zelf wat boekweit uit het kussen halen als je het meditatiekussen liever wat soepeler hebt. Dit geldt ook andersom.

 

Een fijn meditatiekussen is onmisbaar tijdens het mediteren of tijdens het beoefenen van bepaalde yoga asana’s. Een meditatie kussen biedt hoogte onder je bekken voor een comfortabele gezonde houding en een perfect rechte ruggenwervel. Op deze manier kun je ultiem ontspannen en de meditatie uitvoeren.

 

Waarvoor gebruik ik een meditatiekussen?

 

Een medtiatiekussen is te gebruiken voor verschillende doeleinden zoals meditatie, bij het uitoefenen van verschillende yoga asana’s of om gewoon lekker op te ontspannen in de woonkamer of in de tuin.

 

Bij het mediteren is het heel comfortabel om op een meditatiekussen te zitten waardoor je net wat fijner en in precies de goede houding zit (rechte ruggenwervel). Zo wordt je niet afgeleid door pijntjes of een ongemakkelijke zithouding, waardoor jij je helemaal kunt focussen op de meditatie.

 

Bij verschillende yoga asana’s, zoals bijvoorbeeld de kindhouding waarbij je het kussen onder je billen of borst kunt leggen of de kraai waarbij het kussen als valbreker kan dienen.

 

Tenslotte is dit prachtige taupe kleurige meditatie kussen leuk om in jouw woonkamer te leggen. Ga niet languit op de bank voor de televisie hangen, maar zit lekker rechtop op het kussen met een kopje thee.

• Merk: Yogi&Yogini
• Kleur: Taupe
• Afmetingen: 17 cm x 33 cm

• Materiaal: 100% katoen
• Gewicht: circa 2 kg

• Garantie: 12 maanden

meditatiekussen-indigo-yogi-yogini


> Alle Meditatiekussens
> Meer van Yogi&Yogini


KLANTREVIEWS (2)
FullFullFullFullFull (5 / 2 KLANTREVIEWS)

Marleen en Judith (06-04-2017) FullFullFullFullFull Hoi Dames,
Prachtige kussens hebben we bij jullie besteld! De kleur is rustig in onze studio en de cursisten zijn er blij mee. Dankjewel voor de fijne service! Namaste, Marleen en Judith (de dames die haast hadden met de levering ;-))

Michelle (20-02-2017) FullFullFullFullFull Hele mooie stof en kleur, voelt comfi aan. Ideaal ook dat je het boekweit zelf kan bijvullen.