Top

Meditatiekussen Indigo 17x33cm Yogi&Yogini

  • Meditatie kussen indigo yogi yogini
FullFullFullFullFull
(5 / 3 KLANTREVIEWS)
24,95
Dit product of deze maat is (tijdelijk) niet op voorraad


Meditatiekussen Indigo 17x33cm Yogi&Yogini 

Yogi&Yogini


Het Meditatiekussen Indigo 17x33cm Yogi&Yogini is een super fijn kussen en heeft een prachtige cobalt blauwe kleur. Het meditatie kussen is 17 cm hoog en 33 cm breed. Het paars blauwe meditatiekussen is gemaakt van 100% katoen en gevuld met boekweitkaf.

Een fijn meditatiekussen is onmisbaar tijdens het mediteren of tijdens het beoefenen van bepaalde yoga asana’s. Een meditatie kussen biedt hoogte onder je bekken voor een comfortabele gezonde houding en een perfect rechte ruggenwervel. Op deze manier kun je ultiem ontspannen en de meditatie uitvoeren.

 

Het kussen beschikt over een ritssluiting waardoor je gemakkelijk bij het binnenkussen kan. Deze kun je zelf bijvullen met boekweitkaf (verkrijgbaar in onze shop). Het boekweitkaf zorgt ervoor dat het kussen zich aanpast aan de stand van jouw bekken waardoor jouw rug recht bijft. Je kunt zelf wat boekweit uit het kussen halen als je het meditatiekussen liever wat soepeler hebt. Dit geldt ook andersom.

 

Hoe een meditatiekussen te gebruiken?

 

Een medtatiekussen is te gebruiken voor verschillende doeleinden zoals bijvoorbeeld meditatie, verschillende yoga asana’s of om gewoon lekker op te ontspannen in de woonkamer of in de tuin.

 

Bij het mediteren is het heel comfortabel om op een meditatiekussen te zitten waardoor je net wat fijner en in precies de goede houding zit (rechte ruggenwervel). Zo wordt je niet afgeleid door pijntjes of ongemakkelijke zithoudingen, waardoor jij je helemaal kunt focussen op de meditatie.

 

Bij verschillende yoga asana’s, zoals bijvoorbeeld de kindhouding waarbij je het kussen onder je billen of borst kunt leggen of de kraai waarbij het kussen als valbreker kan dienen.

 

Tenslotte is dit mooie blauw/paarse meditatie kussen een echte eye-catcher in jouw interieur. Ga niet languit op de bank voor de televisie hangen, maar zit lekker rechtop op het kussen met een kopje thee.

• Merk: Yogi&Yogini
• Kleur: Indigo
• Afmetingen: 17 cm x 33 cm

• Materiaal: 100% katoen
• Gewicht: circa 2 kg

• Garantie: 12 maanden

meditatiekussen-indigo-yogi-yogini


> Alle Meditatiekussens> Alles uit Meditatiekussen effen
> Meer van Yogi&Yogini


KLANTREVIEWS (3)
FullFullFullFullFull (5 / 3 KLANTREVIEWS)

x (22-11-2016) FullFullFullFullFull Super snelle en leuk service! Kussen is mooi!

linda (27-07-2016) FullFullFullFullFull fijn kussen

Romy (03-06-2015) FullFullFullFullFull Prachtig kussen en volgende dag zelfs al in huis, terwijl het toch een aardig pakket was geworden bij elkaar. Top service!