Top

Meditatiekussen Groen 17x33cm Yogi&Yogini

  • V20151014 111456 5765550x550
FullFullFullFullFull
(5 / 1 KLANTREVIEWS)
24,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Meditatiekussen Groen 17x33cm Yogi&Yogini

Yogi&Yogini


Het Meditatiekussen Groen 17x33cm Yogi&Yogini is een heerlijk meditatie kussen gemaakt van stevig katoen. Het meditatiekussen heeft een sterke ritssluiting en een handvat.

 

Een meditatiekussen is een hulpmiddel om tijdens het mediteren extra te kunnen ontspannen en jezelf even helemaal af te sluiten van geluiden, stress en andere gedachten. Bij mediteren is een goede houding enorm belangrijk. Dit zorgt er niet alleen voor dat je prettiger zit, maar ook dat je niet wordt afgeleid door vervelende pijntjes.  De lotushouding en kleermakerszit zijn houdingen waarin je voor langere tijd prettig kunt zitten. Toch kun je ook bij deze houdingen ongemakken ervaren. Een meditatiekussen is dan heel fijn om de perfecte houding te vinden.

 

Welke maat meditatiekussen kan ik het beste kiezen?

Bouw, lengte en lenigheid zijn punten waar je op moet letten bij het kiezen van de maat van een meditatiekussen. Is jouw lengte gemiddeld of wat langer? Dan is dit groene meditatiekussen geschikt voor jou. Hetzelfde geldt als je nog aan jouw lenigheid werkt. Ook kun je met de vulling de hoogte aanpassen. Het Meditatiekussen Groen 17x33cm Yogi&Yogini is gevuld met boekweitkaf wat eenvoudig aangevuld of verwijderd kan worden. 

• Merk: Yogi&Yogini
• Kleur: Groen
• Afmetingen: 17 cm x 33 cm

• Materiaal: 100% katoen
• Gewicht: circa 2 kg

• Garantie: 12 maanden

meditatiekussen-indigo-yogi-yogini


> Alle Meditatiekussens
> Alles uit Meditatiekussen effen
> Meer van Yogi&Yogini


KLANTREVIEWS (1)
FullFullFullFullFull (5 / 1 KLANTREVIEWS)

louis (06-04-2017) FullFullFullFullFull mooie kleur heb m voor mijn vriend besteld. ik vind de stoffen heel gaaf en stoer. handig dat je de hoes kan wassen, dat vind ik af en toe wel zo fris.