Top

Meditatiekussen Oranje 30x15cm Flowee

  • Meditatie kussen rond oranje flowee voor
  • Meditatie kussen rond oranje flowee achter
  • Meditatie kussen rond oranje flowee open 1
39,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Meditatiekussen Oranje 30x15cm Flowee

Flowee


Een fijn meditatiekussen is een must-have tijdens het mediteren of tijdens het beoefenen van bepaalde yoga asana’s. Een meditatie kussen biedt hoogte onder je bekken voor een comfortabele en gezonde houding. Op deze manier kun je ultiem ontspannen.

Het Meditatiekussen Oranje 30x15cm Floweeis een super fijn kussen en is daarnaast ook prachtig. Het meditatie kussen is 15 cm hoog en dankzij het mooie geborduurde symbool aan de bovenkant en de mooie oranje kleur is het kussen een plaatje om te zien. Geef het kussen daarom een mooi plekje in jouw interieur.

Het buitenkussen is gemaakt van canvas, een zeer sterk en slijtvast materiaal wat ook geschikt is om te wassen. Het kussen beschikt over een ritsluiting waardoor je gemakkelijk bij het binnen kussen kan. Deze kun je zelf bijvullen met boekweitkaf (verkrijgbaar in onze shop). Het boekweitkaf zorgt ervoor dat het kussen zich aanpast aan de stand van jouw bekken waardoor jouw rug rechtbijft. Je kunt zelf wat boekweit uit het kussen halen als je het meditatiekussen liever wat soepeler hebt.

Hoe gebruik ik een meditatiekussen?

Een medtiatiekussen is te gebruiken voor verschillende doeleinden zoals bijvoorbeeld voor meditatie, verschillende yoga asana’s of om gewoon lekker op te ontspannen bij het kijken van een film.

Bij het mediteren is het heel comfortabel om op een meditatiekussen te zitten waardoor je net wat fijner en in precies de goede houding zit. Zo wordt je niet afgeleid door pijntjes of ongemakkelijke zithoudingen. Hierdoor kun jij je helemaal focussen op de meditatie.


Bij verschillende yoga asana’s, zoals bijvoorbeeld de kindhouding waarbij je het kussen onder je billen of borst legt of de kraai waarbij het kussen als valbreker kan dienen.

Tenslotte is voor dit mooie oranje meditiatie kussen een echte eye-catcher in jouw interieur. Ga niet languit op de bank voor de televisie hangen, maar zit lekker rechtop op het kussen met een kopje thee. 

• Merk: Flowee
• Kleur: Oranje
• Afmetingen: 15 x 30 cm

• Materiaal: canvas
• Gewicht: circa 2 kg

Beschikbaar in de volgende kleuren:

meditatiekussen-indigo-yogi-yogini

 

> Alle Meditatiekussens
> Alles uit Meditatiekussen geborduurd
> Meer van Flowee


KLANTREVIEWS (0)
LEUK TE COMBINEREN MET: