Top

Meditatiekussen Donker Paars 17x33cm Yogi&Yogini

  • V20160812 112532 1059550x550
FullFullFullFullFull
(5 / 1 KLANTREVIEWS)
24,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Meditatiekussen Donker Paars 17x33cm Yogi&Yogini 

Yogi&Yogini


Het Meditatiekussen Donker Paars 17x33cm Yogi&Yogini is een fijn meditatie kussen gemaakt van stevig katoen. Het meditatiekussen heeft een sterke ritssluiting en een handvat. De prachtige donkerpaarse kleur en het borduursel op het handvat geven het kussen een mooie uitstraling.

 

Een meditatiekussen is een handig hulpmiddel om extra te ontspannen en al jouw gedachten los te laten tijdens het mediteren. Bij het mediteren is een goede houding enorm belangrijk. Dit zorgt er niet alleen voor dat je prettiger zit, maar ook dat je niet wordt afgeleid door vervelende pijntjes.  De lotushouding en kleermakerszit zijn bijvoorbeeld houdingen waarin je voor langere tijd prettig kunt zitten. Toch kun je ook bij deze houdingen ongemakken ervaren. Een meditatiekussen is dan een uitkomst

 

Waar moet ik op letten bij het kiezen van de maat van een meditatiekussen?

Bouw, lengte en lenigheid zijn punten waar je op moet letten bij het kiezen van de maat van een meditatiekussen. Is jouw lengte gemiddeld of wat langer? Dan is het Meditatiekussen Donker Paars 17x33cm Yogi&Yogini geschikt voor jou. Hetzelfde geldt als je nog aan jouw lenigheid werkt. Ook kun je met de vulling de hoogte aanpassen. Het Meditatiekussen Donker Paars 17x33cm Yogi&Yogini is gevuld met boekweitkaf wat eenvoudig aangevuld of verwijderd kan worden. 

• Merk: Yogi&Yogini
• Kleur: Donker Paars
• Afmetingen: 17 cm x 33 cm

• Materiaal: 100% katoen
• Gewicht: circa 2 kg

• Garantie: 12 maanden

meditatiekussen-indigo-yogi-yogini


> Alle Meditatiekussens
> Alles uit Meditatiekussen effen
> Meer van Yogi&Yogini


KLANTREVIEWS (1)
FullFullFullFullFull (5 / 1 KLANTREVIEWS)

Marieke (12-12-2017) FullFullFullFullFull mooie diepe donker paarse kleur!