6 Producten

Tijdens het mediteren kan het soms best fris aanvoelen. Dit komt omdat je lang stil zit of staat in een houding. De kou kan je afleiden en zorgen dat je de focus verliest. Dit kan je voorkomen door lekker een meditatie omslagdoek te gebruiken. Zo blijf je warm en verlies je dus niet je concentratie. Wij hebben een ruim assortiment met doeken die gebruikt kunnen worden door iedereen. Als je verder leest vertellen wij je meer over de meditatie omslagdoek en het gebruik ervan. Zo ontdek je zelf de voordelen en zie je snel dat meditatie accessoires echt onmisbaar zijn wanneer je begint met mediteren.

Een meditatie omslagdoek gebruiken

De doeken binnen ons assortiment zijn allemaal even groot en zijn gemaakt van dezelfde materialen. Dit is namelijk voor 70% een synthetische wol en 30% katoen. Dit voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Het materiaal moet prettig aanvoelen om te voorkomen dat je hierdoor wordt afgeleid. Een meditatie omslagdoek is 180 cm bij 80 cm tot 200 cm bij 90 cm. Deze kun je dus helemaal om je heen slaan zonder dat deze snel van je afglijdt. Het is bij dit soort doeken belangrijk om de wasvoorschriften te volgen om ervoor te zorgen dat de meditatie omslagdoek niet krimpt en kleur verliest. Wassen moet met een koude handwas en de doek moet aan de lucht gedroogd worden.

Een meditatie omslagdoek online bestellen

Online bestellen van een meditatie omslagdoek doe je erg snel en makkelijk. Wij hebben een assortiment met daarbij allemaal afbeeldingen waardoor je precies weet wat je besteld. Bij elk product staat een omschrijving zodat je de eigenschappen van tevoren al weet. Het is ook niet zo dat je lang moet wachten op jouw bestelling, als je voor 23:30 uur besteld heb je deze namelijk de volgende dag al in huis. Alle producten binnen ons assortiment zijn ecologisch en afkomstig uit de fairtrade. Bestel jouw meditatie omslagdoek of een heerlijk meditatie deken daarom vandaag nog vanuit het assortiment met meditatie accessoires bij Yogakleding Online.

Lees meer
Lees minder