Top

Maha Hand Towel - Mood Indigo - Prana

  • Maha hand towel mood indigo prana
  • Maha yoga towel mood indigo prana detail
24,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Maha Yoga Hand Towel - Mood Indigo

Prana 


Deze Maha Hand Towel van het Amerikaanse merk Prana heeft een afmeting van 40 cm bij 50 cm en is ideaal om te gebruiken op de voorkant van jouw yogamat voor de handen. De Maha Yoga handdoek absorbeert vocht zeer snel en zorgt voor uitstekende grip. De grijze yoga handdoek is licht in gewicht en droogt zeer snel.

Yoga Towels zijn speciaal gemaakt om over een yoga mat te leggen. Tijdens intensievere yoga sessies ontkom je er vaak niet aan te zweten. De handen worden nat en daardoor heb je minder grip op jouw yogamatje. Het gebruik van een hot yogatowel is dan aan te raden. Dit voorkomt uitglijden en zorgt voor goede grip. De Maha Yoga Hand Towel plaats je over jouw yogamat aan de voorzijde, zodat de handen extra goede grip hebben tijdens yoga houdingen. Dankzij het materiaal zal de handdoek netjes op zijn plaats blijven liggen. Het gebruik van een gewone handdoek heeft wat nadelen: ze hebben vaak niet het goede formaat voor jouw mat, zijn te dik/zwaar en hebben teveel structuur. Daarnaast drogen gewone handdoeken niet snel.

Yogakledingonline.nl heeft verschillende ‘hot’ yoga towels in verschillende kleuren, materialen, en formaten in het assortiment. Deze Hand Towel Mood Indigo van Prana is ook beschikbaar in een groot formaat voor over jouw hele yogamat: Yoga Towel Mood Indigo Prana.

• Merk: Prana
 Kleur: Mood Indigo (grijs)
• Afmetingen: lengte 40 cm x breedte 50 cm
• Materiaal: 100% polyester

• Wasvoorschrift: wasmachine 30 graden, geen wasverzachter, kan in de droger op koude stand, niet strijken.

Beschikbaar in de volgende kleuren:

Maha Yoga Towel Cobalt Prana Maha Yoga Towel Prana Indigo
> Alles uit Yoga Towels
> Meer van Prana


KLANTREVIEWS (0)
LEUK TE COMBINEREN MET: