Top

Maha Yoga Hand Towel - Cobalt - Prana

  • Maha hand towel cobalt prana
  • Maha yoga towel cobalt prana detail
24,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Maha Yoga Hand Towel - Cobalt

Prana 


Deze Maha Yoga Hand Towel van het yoga-merk Prana heeft een afmeting van 40 cm bij 50 cm en is ideaal om te gebruiken vooraan een yogamat voor je handen. De Maha Yoga handdoek absorbeert vocht zeer snel en zorgt voor uitstekende grip. De handdoek is licht in gewicht en droogt snel.

Een yogahanddoek is speciaal gemaakt om op een yogamat te leggen. Tijdens de wat intensievere yogalessen ontkom je er vaak niet aan te zweten. De handen worden nat en daardoor heb je minder grip op jouw matje. Dan is het gebruik van een yoga towel aan te raden. Dit voorkomt uitglijden en zorgt voor goede grip. De yoga hand towel plaats je op jouw yogamat aan de voorzijde, zodat jouw handen extra goede grip hebben tijdens asana's. Dankzij het materiaal zal de handdoek netjes op zijn plaats blijven liggen. Het gebruik van een gewone handdoek heeft wat nadelen: ze hebben vaak niet het goede formaat voor jouw mat, zijn te dik/zwaar en hebben teveel structuur. Daarnaast drogen gewone handdoeke niet snel.

Yogakledingonline.nl heeft verschillende ‘hot’ yoga towels in verschillende kleuren, materialen, en formaten in het assortiment. Deze Hand Towel Cobalt van Prana is ook beschikbaar in een groot formaat voor over jouw hele yogamat: Yoga Towel Cobalt Prana.

• Merk: Prana
 Kleur: Cobalt (blauw)
• Afmetingen: lengte 40 cm x breedte 50 cm
• Materiaal: 100% polyester

• Wasvoorschrift: wasmachine 30 graden, geen wasverzachter, kan in de droger op koude stand, niet strijken.

Beschikbaar in de volgende kleuren:

Maha Yoga Towel Cobalt Prana Maha Yoga Towel Prana Indigo Maha Yoga Towel Prana Dragonfly Fleur
> Alles uit Yoga Towels
> Meer van Prana


KLANTREVIEWS (0)