Top

Koshi Wind Gong - Ignis (Vuur)

  • Koshi wind gong aqua
  • Koshi wind gong detail
  • Koshi white2 3
FullFullFullFullFull
(5 / 3 KLANTREVIEWS)
43,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Koshi Wind Gong - Ignis (Vuur)


Deze prachtige Koshi Wind Gong Ignis is een muziekinstrument die geinspireerd is door het element water. Beweeg de windgong zachtjes heen en weer, terwijl je het koord vasthoudt of hang de gong op en laat de wind ermee spelen. Luister naar het samenspel van zuivere, heldere tonen die er dan ontstaan. De ontspannende melodie geeft vreugde en harmonie. Onderaan deze pagina kun je de klank beluisteren.

Het element Vuur symboliseert warmte, kracht en enthousiasme en maakt blij. De sterrenbeelden Ram, Leeuw en Boogschutter zijn verbonden met het element Vuur. De klankleur van de Koshi Ignis is: G B D G B D G A
 
Koshi Wind Gongen (ook wel Koshi Windchimes genoemd) zijn authentieke, handgemaakte muziekinstrumenten en het resultaat van puur ambachtelijk vakmanschap aan de voet van de Pyreneeën. Ze zijn geïnspireerd op de vier elementen: Ignis (vuur), Aria (lucht), Aqua (water) en Terra (aarde). Elke Koshi windgong kent zijn eigen specifieke klanken. Het is een mooi instrument om te gebruiken tijdens een yoga-ontpannings sessie of (klans)meditaties.

Je kunt Koshi Wind Chimes prima buiten ophangen. Het hout is een natuurproduct en kan hier tegen, maar het is wel te adviseren om bij slechter weer de windgong naar binnen te halen en daarnaast af en toe te behandelen met (teak)olie.

De Koshi Wind Gong is tevens beschikbaar in de volgende klanken:

Terra (Aarde)

Aria (lucht)
Aqua (Water)• Merk: Koshi
• Afmetingen: 16,5 cm lang en 6,3 cm diameter

• Melodie: Ignis (vuur)
• Materiaal: bamboe en metaal


> Alles uit Koshi Wind Gongen
> Alles uit Yoga Accessoires

> Alles uit Meditatie Artikelen


KLANTREVIEWS (3)
FullFullFullFullFull (5 / 3 KLANTREVIEWS)

hilde (06-04-2017) FullFullFullFullFull Zoals hier ook al omschreven, er komt heel mooi zuiver geluid uit. ik vond het een aanschaf want had nog nooit een gong gehad en wist niet waar ik op moest letten, maar ben er dus blij mee.

Ilona (25-04-2016) FullFullFullFullFull Mooi geluid komt eruit!

Wende (16-01-2016) FullFullFullFullFull Echt prachtig! Je wordt er zo rustig van. Hier heb je echt heel veel plezier van, dat kan ik verzekeren.
Met zorg en aandacht ingepakt.

LEUK TE COMBINEREN MET: